barajul paltinul
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
barajul paltinul
dragi prieteni pescari. as dori sa va propun un nou lac care sigur va va incanta. si anume lacul Paltinul care este situat la valea doftanei. se poate ajunge din Campina inspre Valea Doftanei pana la baraj. in lac sunt multe specii de pesti: pastrav clean crap salau biban si rosioara. lacul a avut initial f multi bibani k si in ziua de azi dar a fost populat q salau pt al extermina deoarece distrusese tot puietul din lac. mai sunt si multi raci care iti mananca momeala la stationar.lacul a fost populat si q pastrav curcubeu kre sta mai mult in cozile lacului. cel mai bine se prinde pe bratul Secaria dar nu exista drum de acces doar o poteca dea lungul vaii Secaria. Au fost capturi mari de crap( 10 kg ) si biban (1,5 kg).rapitorii trag la toate momelile cunoscute pt rapitor.pt a prinde crap trebuie stat pe lac vreo doua zile pt a nadi locul. peisaj frumos apa curata numai bine pt o vacanta frumoasa si o partida de pescuit de neuitat. asa k dek sunteti in zona treceti si p la Paltinul. regimul apei : ajvps Campina.
sami ziceti dak va placut lacul si dak aveti intrebari.
sami ziceti dak va placut lacul si dak aveti intrebari.
- mihaimircea
- veteran
Eu as vrea sa siu mai multe despre locurile de pe lac pentru pescuit la rapitori (cu artificiale). Zona imi place foarte mult, ultima oara am fost acum un an (la un gratar prin zona, nu la pescuit) cand localnicii spuneau ca doar mormolocii mai inoata pe acolo.
Cat despre gestionar: daca trebe sa vizez la ajvps PH sau exista taxa zilnica platibila pe mal?
Multam
PS: te rog sa scrii cuvintele intregi deoarece k, q si alte prostii sunt cam greu de citit.
Cat despre gestionar: daca trebe sa vizez la ajvps PH sau exista taxa zilnica platibila pe mal?
Multam
PS: te rog sa scrii cuvintele intregi deoarece k, q si alte prostii sunt cam greu de citit.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
mihai
mihai cel mai bine se prinde in locurile mai ferite de turisti, in cozile lacului , pe bratul secaria langa baraj dak ai permis. nu exista taxa dar iti trebuie permisul vizat.
- mihaimircea
- veteran
-
- junior
bisi
hibrid = corcitura mai mult nu stiu am aflat si eu dupa un site
am niste amici care au fo acolo in 2005.
au luat bibi la 1,5k si clean la 2k
mai mult nu stiu
auzisem si de ceva salau, de la altii, dar...nu bag mana in foc.
as vrea sa merg si eu pe-acolo.
ne bagam o data, mihai?
mai ai ceva de reparat? sunt consemnat acasa 2 luni...
motivul: MEDICAL!
au luat bibi la 1,5k si clean la 2k
mai mult nu stiu
auzisem si de ceva salau, de la altii, dar...nu bag mana in foc.
as vrea sa merg si eu pe-acolo.
ne bagam o data, mihai?

mai ai ceva de reparat? sunt consemnat acasa 2 luni...

Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile!