Barajul Mihailesti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Dec 2007, 14:05

eugen scrie:mda, bullshit.

am dat click pe adresa de sub semnatura ta si am descoperit niste lucruri interesante. :wink: felicitari, foarte frumos! ambele site-uri si la fel si mesajele din ele.

al cui e puiul ala de staff? :)
(daca n-o fi adult de pit)
Nu mai e de mult un pui ... nici in Romania ... este al unui prieteni dcare a plecat in state. Si da: eu un Amstaff !!! Are o gura de la o ureche la alta !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

StefanDinu
veteran
veteran

Mesaj de StefanDinu » 01 Dec 2007, 14:07

Personal astept reactii de la oameni care au fost week-end-ul trecut (sau macar in ultima luna) si care sa-mi spuna: "nu se prinde" , "prind uni" , "l-am omorat" , "e doar reclama ca nu poti pescui p-acolo de atate plase" !!!
Ștefan DINU proud member of CsPR | LRS | Street Fishing ROMANIA | Trout Area ROMANIA | #PuieMopescu

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 01 Dec 2007, 21:36

Astazi erau vreo 10 pescari pe dalele barajului semn ca salaul se lasa pacalit mai greu,fata de acum o luna cand pescarii stateau umar la umar de zice-ai ca e concurs la stationar!!!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 01 Dec 2007, 22:56

si cat e taxa?
20ron

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 01 Dec 2007, 23:08

Personal astept reactii de la oameni care au fost week-end-ul trecut (sau macar in ultima luna) si care sa-mi spuna: "nu se prinde" , "prind uni" , "l-am omorat" , "e doar reclama ca nu poti pescui p-acolo de atate plase" !!!
salau se prinde insa trebuie indeplinite cateva conditii: sa cunosti cateva locuri unde mananca si sa sti ce culori merg
din cauza vremii tot mai reci si a apei din ce in ce mai reci trebuie folosit un echipament cat mai fin

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 03 Dec 2007, 12:22

StefanDinu scrie:Personal astept reactii de la oameni care au fost week-end-ul trecut (sau macar in ultima luna) si care sa-mi spuna: "nu se prinde" , "prind uni" , "l-am omorat" , "e doar reclama ca nu poti pescui p-acolo de atate plase" !!!
Stefan, eu merg acolo weekend de weekend, ca am teren in zona. Situatia este urmatoarea:
nea ion e un om cumsecade si un bun roman intreprinzator. el da la lody 100 meleoane vechi si, normal, ca orice businessman care se respecta trebuie sa scoata cel putin dublu. el are cherhana la intrarea in mihailesti. de ajungi sa-l cunosti face cinste si c-o palinca de cluj de curata instalatia si desfunda nasu'. daca-i fi trecut pe acolo duminica dimineata ti-ar fi oferit spre vanzare strapii pe care, io mai putin, ca nu prind, prieteni de-ai mei mai mult, ca ei prind, ii eliberam acu cateva luni ... sa mai creasca. pt ca, sa folosesc o expresie a celor din zona: nici la plase nu mai trage!
l-am intrebat prieteneste, dupa ce-mi desfundasem nasu' cu degresantu ala de cluj, pe unde baga plasele ca sa stiu si io sa nu pierd timpu p-acolo, a raspuns descriind un cerc larg cu mana si un zambet bonom: peste tot!
nu le baga chiar peste tot, pt ca dincolo de draganescu incepe zona celor din posta. care, ca exemplu, la peste o suta de metri de mono bagati intr-o zona de pe curs unde orice pescar de bun simt ciuguleste in mod normal un strap ceva, au prins in noaptea de sambata spre duminica doua marle, un strap si sase carasi!!! nu se mai merita investitia si efortul.

mai mult ca sigur lacul e mult prea mare pt a fi secat dar in conditiile in care sunt intinse plase non-stop, cei de la apele romane cresc nivelul lacului cu aproape un metru in mai putin de 24 de ore ca dupa aceea in 12 ore sa-l goleasca pana la nivelul anterior te pishi pe el de pescuit, injuri tara si neamu si soiu si ... injuri orice ca oricum n-are relevanta.

mi-am mai pierdut sh-o toba de la mashina pa principiu ca daca ajung unde a-ntarcat mutu iapa garantat prind salau mare si mult si .... prostia doare.

mandra tzara am avea,
de in ea nu ne-am ... (gasiti voi rima).
Carping Club

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 03 Dec 2007, 12:45

la mihailesti este interzis pescuitul din barca ....
cu barca intra numai 1-2 prieteni ai concesionarului, si atat ....
plase se intind pe zone vaste ale lacului, si absolut constant .....
am auzit de multe ori si de curent, carbid, etc ....

peste mai este , si va mai fi, chiar si in conditiile astea, dar realitatea este la mii de ani lumina distanta de versiunea idilica descrisa in articolul ala obosit ....

am cel putin 50 de iesiri pe mihailesti anul asta, si am avut si rezultate bune si foarte bune uneori, si buza umflata de destule ori .... dar cu siguranta imi pot da cu parerea despre balta ....

in max 2 ani va fi o balta cheala , in ritmul in care iese pestele din ea, prin metode cinstite sau nu ....

auzi , cine se baga cu barca nu stiu pe unde ... eu de 6 luni tot incerc sa pacalesc pe cineva din paznici sa intru cu barca ....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 06 Dec 2007, 22:04

Ce pot sa-ti faca daca intri cu barca? Banui ca au contract doar pentru RAV! Nu?

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 07 Dec 2007, 08:12

ce e aia RAV ?

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 07 Dec 2007, 09:21

resursa acvatica vie

Scrie răspuns