barajul Mihailesti (Ilfov)

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mar 2010, 11:53

iorgu, daca nu e voie cu barca, cum se face ca tu ai atatea intamplari din barca ? ca 2 ani cat am fost continuu pe barajul asta ( luni de zile in care veneam zilnic, plecam de la job la 17, la 18 eram pe garla si saream din costum in echipament de pescuit ), nu prea am vazut barci pe garla cu exceptia celora de intins/scos plase a le lui lodi ...

ca idee, sunt de acord cu tine ca este, sau era somn mare in mihailesti,
am vazut luat , am vazut poze etc ... eu nu am prins, dar asta e alta poveste ...

este posibil sa fie si cat barca , cum zici tu .... dar ... la atat ma opresc cu ceea ce cred ... mai departe, no offence, cred ca intervine "talentul" tau de povestitor ...

uite sa-ti zic si eu una : in 2007, in primul weekend din septembrie cu vreme proasta, cand de la 17-18 grade vineri , sambata de dim erau 3-4 grade , plua de rupea si era valuri de juma de metru, am prins la calugarul de pe baraj 41 de salai (1-2 kg)de la ora 9 la ora 12 ziua ... pescuiam cu jiguri de 21 de grame , aveam bucla cat china , si totusi cand dadea, imi lua lanseta din mana ....

ma crezi ?

si pt ca nu am intentia de a te jigni in vre-un fel, nu mai imi exprim parerile despre posturile tale in ceea ce priveste barajul ... sper sa ne intalnim pe garla, prieteneste , si mai povestim si atunci ...

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Mar 2010, 12:00

ahaaaaaaa...si mie nu mi-ai zis nimic in ziua aia. m-ai lasat sa dau in spate la posta unde am luat doar 40 :lol:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

iorgu.pescaru
junior
junior

Mesaj de iorgu.pescaru » 11 Mar 2010, 12:09

Multumesc tuturor pentru ,,incurajearea'', de a posta pe acest site, in mod cu totul special, userului adrian frunza. Acesta cu vastele cunostinte in domeniul pescuitului de somn, si ce este mai important, cunostinte docte si academice in domeniul medical, a reusit fara sa depuna mari eforturi, punerea unui diagnostic real: <<syndrome munchausen>>, pe romaneste
- ,,tulburari de personalitate'', dupa simpla lecturare a unei postari virtuale. Nu am dreptul la replica si nu am capacitatea morala si intelectuala sa contrazic pe cineva. Am considerat ca prin postarile mele voi aduce un suflu nou si revigorant, iar prin acestea imi pot exprima liber ideile si experientele mele. Mentionand ca nu solicit nimanui sa accepte subiectul dezbatut de mine, imi recunosc micimea si accept cu fruntea sus, intensul tir de mitraliere atintit asupra mea, multumesc ca nu ati folosit alte metode mai distructive.
Asigur pe toti in cauza ca doresc sa nu le mai dau motive suplimentare de ,,stres'' si dupa un inceput furibund in postari, am ajuns la concluzia ca locul meu nu este aici. Multa sanatate si numai bine.
Iubiti natura,merita. :)

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mar 2010, 12:09

erai si tu ?????

tare :D :D :D

eu eram venit de la mihaitza, de la oltean, am ajuns la 2 noaptea pe baraj si m-am culcat in masina ... de dim cand m-am trezit la 7, mi-a luat o juma de ora sa-mi fac curaj sa ies din masina :D :D :D

si pana pe la 10 am fost singurul care dadea in stanga de calugar ... da m-au ginit de sus, si pana la 12, cred ca erau aliniati fo' 10 mai stanga de mine, da nu prea prindeau mare lucru ...

aia a fost partida spectacol ... da vreau sa-ti zic ca de la 7.30 pana la 9.00, nu luasem decat fo' 5 pe langa deversoru mare, si chiar ma pregateam sa plec acasa ca eram inghetat bogna ... da am zis, hai sa mai arunc de cateva ori lnaga calugar, asa de plecare ... si nu am mai plecat pana pe la 12 asa :D :D :D

iar la 12 am plecat finally, ca eram ud leoarca, si, oricum ma plictisisem ... sa vezi ce maraiau aia de langa mine ca i-am dat locul unuia dintre ei pe care il stiam mai bine si pescuisem de cateva ori impreuna : " bai nene, trage si tu la sorti, alea " :D :D :D ma prapadeam de ras ...

deci s-a facut treaba si la posta, atunci eh ?

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Mar 2010, 12:15

da mah, 2007 a fost an de exceptie pe cornetu'. nu cred c-o sa mai vedem prea curind asa ceva :cry:
in 1923/ s-a nascut un mit/ nu existau stelishti shi nici catzei/ dar exista Rapid

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 11 Mar 2010, 12:19

pt iorgu.pescaru
daca clachezi de la inceput...n-ai facut nimic. sint multi care numai de dragu' de a se contrazice cu cineva. sincer...nici eu nu cred 100%, dar asta nu ma impiedica sa citesc si chiar sa culeg informatii utile din posturile tale.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 11 Mar 2010, 12:21

Si in Arad ,pe balastiera de la Ghioroc.a cazut in apa un utilaj de la balastiera,in urma cu vreo 35 de ani .Si cica pe vremea aceea ,au intrat scafandrii in apa sa-l lege cu cabluri sa-l scoata afara,dar au iesit afara speriati de ce "monstrii"de somni zac acolo.Trag concluzia,in urma intimplarilor similare de la Mihailesti ca scafandrii astia sint cam slabi de inger.Intimplari de genul asta fac parte din folclorul local.Scotienii,mai inventivi,beneficiaza de pe urmele "monstrului din Loch Ness",in zona dezvoltindu-se bine de tot turismul.Asa ca ce aveti voi cu omul,lasati-l sa povesteasca. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mar 2010, 13:06

@ melcu - sa stii bro', ca a fost an de an ... ce-a facut nea mihaita preda pe la posta pe acolo cu mormoteii aia de 25-28 de kile, salaul de spectacol de peste tot , stiuca mare ( una de 8 kile luata langamine pe baraj de un mosulica pe care il stii si tu la kopito , una de fo 6-7 luata de nasimiu la drganescu la supershad etc etc ) si asta toata vara, fara oprire ...

bun an .....

@ iorgu

bre, nu te supara asa repede , ca oameni suntem .... mai radem, mai intepam alea .... faza ai cu scafandrii a fost durere .... ca iti dau cuvantul me de onoare ca pe cele taspe baraje pe care am pescuit pana acum, pe toate am auzit povestea intr-o forma sau alta :D :D :D acu, poate o fi plecat de la mihaileste , dar , de, e greu de crezut ....

pune matale si niste pozne ceva ...

si da, in anii 2004 2005 2006 s-a luat ten bine de tot, cine stia sa dea la peste, ai dreptate ... pe vremea aia pescuiam la crap, si un pretin de-al meu, victor serbu ( in varsta, vreo 55 pe atunci se tine super bine, pletos, cu parul alb , poate il stii ) se tot ducea si-l macelarea pe cteno la porum jmecherit cu mapple ( zama de artar pe romaneste) de la rod hutchinson si cu strawberry jam de la sbs .... ziceau stationaristii de el ca da cu prajituri ...

si da, ai dreptate a fost si poate mai este mult peste pe baraj ... da nu e chiar asa poezie cum prezinti tu barajul ... baietii aia cu taxa sunt niste zambile ( am auzit ca au batut binisor si degeaba la un moment dat un pescar de spin, cred ca era prieten cu melcul beat - daca as fi fost eu, dupa ce ieseam din spital, direct cu cu arma de vanatoare si cu brenek eram pe garla), e plin de brconieri de toate natiile, de stationaristi fomisti cu 70 de lansete de cap de locuitor, plase la greu etc etc etc etc .....

adevarul e la mijloc undeva asa ....

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 11 Mar 2010, 13:26

iorgu.pescaru scrie:Multumesc tuturor pentru ,,incurajearea'', de a posta pe acest site, in mod cu totul special, userului adrian frunza. Acesta cu vastele cunostinte in domeniul pescuitului de somn, si ce este mai important, cunostinte docte si academice in domeniul medical, a reusit fara sa depuna mari eforturi, punerea unui diagnostic real: <<syndrome munchausen>>, pe romaneste
- ,,tulburari de personalitate'', dupa simpla lecturare a unei postari virtuale. Nu am dreptul la replica si nu am capacitatea morala si intelectuala sa contrazic pe cineva. Am considerat ca prin postarile mele voi aduce un suflu nou si revigorant, iar prin acestea imi pot exprima liber ideile si experientele mele. Mentionand ca nu solicit nimanui sa accepte subiectul dezbatut de mine, imi recunosc micimea si accept cu fruntea sus, intensul tir de mitraliere atintit asupra mea, multumesc ca nu ati folosit alte metode mai distructive.
Asigur pe toti in cauza ca doresc sa nu le mai dau motive suplimentare de ,,stres'' si dupa un inceput furibund in postari, am ajuns la concluzia ca locul meu nu este aici. Multa sanatate si numai bine.
Off... ce suflet poetic. Nu victimiza, chestia asta e specifica femeilor.

Cheers si multa sanatate operatorului de draga

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 11 Mar 2010, 14:00

ah todi , todi, ce-mi place stilu' tau laconic asa :D :D :D

adevaru e ca prea le zice nenea iorgu din carti asa ... imi aduce aminte de karl may, ca stil de exprimare ... da noi , nemernicii de pe site, mai subtire cu poezia, mai mult cu scandalu , jpritzu si braconaju :D :D :D

este ?

ps : anu asta canci pe oltescu ... nu prindem pescuiala pana in prohibitie cu iarna asta de tot rahatu :cry: :cry: :cry:

Scrie răspuns