Barajul Ipotesti-Olt

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 26 Noi 2007, 21:41

dupa asemenea descriere "plastica" ,crezi ca pana la primavara mai gasesti vreun peste in barajul ala??
garantat,rezultatul va fi zerooooooooo
ce naiba ma oameni buni,credeti ca numai voi,pescari cinstiti si onesti,aveti acces la internet?? si braco,stiu sa navigheze pe net,plus ca mai sunt o gramada de asa zisi pescari care numai asta astepata,o informatie de genul asta,ca dupa aia nu mai gasesti loc pe apa din cauza lor de parca io fatat masa acolo si ei sunt stapani.
deci,mai domol cu asemenea descrieiri,daca mai vreti sa pescuiti :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

ionut-raptor
senior
senior

Mesaj de ionut-raptor » 26 Noi 2007, 22:30

Asa e Adi dar braco afla si din alte surse,nu numai de pe forumul nostru.Ce ar insemna sa nu mai discutam despre nici un loc de pescuit?Hai sa presupunem ca pe acest forum discuta oameni care iubesc natura si pescuitul ,ca tine,ca mine si ca multi altii.Oricum braconierii au avut ei grija sa culeaga informatii inaintea noastra.Aflau ei oricum din alte surse daca era sa nu fi aflat pana acum.Oricum,sa facem la locul faptei ceea ce putem, sa combatem acest virus letal pentru ecosistemele acvatice.Fiecare ce poate,o setca gasita in apa merge taiata si scoasa afara(mai cu grija sa nu fim observati).Eu de exemplu am gasit pana acum 2 setci monofilament si le-am executat cu sange rece.Pescuiam la stiuca si le-am agatat cu rotativa.binenteles ca exista si riscuri.Dar atat cat putem sa facem.Romanului nu-i poti niciodata sa-i schimbi mentalitatea(unii romani nu toti).Multi se gandesc sa umple sacul.Chiar in galeria noastra a postat un amic de-al nostru o poza cu 2 somotei la categoria SOMN.Cica mici,mici da gustosi.Mentalitate de om serios.PACAT si RUSINE :cry:

PEPY
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de PEPY » 20 Ian 2009, 15:17

BARAJUL IPOTESTI ARE PESTE DIN PLIN SI CE PESTE CU TOATE CA UNI ZIC CA ESTE BRACONAT SUNT DIN IPOTESTI SI STIU FOARTE BINE LOCURILE SI TOATE MISCARILE :wink:

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 20 Ian 2009, 16:33

PEPY scrie:BARAJUL IPOTESTI ARE PESTE DIN PLIN SI CE PESTE CU TOATE CA UNI ZIC CA ESTE BRACONAT SUNT DIN IPOTESTI SI STIU FOARTE BINE LOCURILE SI TOATE MISCARILE :wink:

Eu stiu ca stii toate miscarile da nu mai tipa asa de tare. Te cred pe cuvant. Bine ai venit pe forum si citeste un pic REGULAMENTUL!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

Jakob
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Jakob » 15 Mai 2009, 10:59

PEPY
MesajTrimis: Mar 01 20, 2009 3:17 pm Titlul subiectului:

BARAJUL IPOTESTI ARE PESTE DIN PLIN SI CE PESTE CU TOATE CA UNI ZIC CA ESTE BRACONAT SUNT DIN IPOTESTI SI STIU FOARTE BINE LOCURILE SI TOATE MISCARILE Wink

Si atunci cum se face ca eu sunt din Slatina si merg anual la peste si imi pierd noptile pe acolo si niciodata nu prinzi un peste pe masura asteptarilor .

Cum se face cand localnici baga plasele chiar in dreptul tau si nimeni nu face nimic..cand braconajul e in floare de nu stiu cat timp..?

Pescuit e frumos dar pacat de cei ce nu stiu ce inseamna pescuitul cu adevarat si sentimentul pescuitului emotile si clipele petrecute acolo imi aduc mereu aminte de momente frumoase..nu sunt un pescar de duminca dar nici nu ma laud..dar nu spune la lume ca e plin ca nu e asa ..cand eu stiu cand merg acolo si stiu realitatea .

todi
veteran
veteran

Mesaj de todi » 15 Mai 2009, 11:35

erau niste vremuri da' s'au dus ***** de suflet.

acum o saptamana la ipotesti am scos cu doi prieteni un sir de cel putin 100 metri cu foarte multe carlige pe el, lasat probabil din primavara. l'am taiat si l'am lasat pe mal, ca n'am mai avut timp sa'i dau foc.

si stiti ce e trist? ca era gol golut...

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 12 Oct 2009, 10:53

Salut...ma gandeam weekendu viitor sa merg si eu la un pescuit la ipotesti.Pesti vizati:Salau,avat biban.Vreau sa pescuiesc in 80% din timp doar la spinning...Cum e oltul?Se uzineaza la baraj?A mai fost cineva recent?MUltumesc!

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 19 Oct 2009, 07:58

Pestele mare lipseste sau nu mananca.Cat am stat acolo nu am vazut pe nimeni sa prinda vreun peste peste kg.Nici la spin,nici la stationar.Vineri noaptea am pescuit toata noaptea la salau,rezultat=nici un atac!:(Sambata de dimineata am incercat din nou la salau si avat,din nou nici un atac.Apoi am pescuit exclusiv la biban si am prins destul de multi,dar nici o captura mai mare,deci esec total aceasta partida c :D :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 19 Oct 2009, 18:04

cat de mari bibani??

p.s. zona a fost de vis,dar braconajul intens a distruso

draqdevil
veteran
veteran

Mesaj de draqdevil » 20 Oct 2009, 08:09

maxim 300 grame adi:( :(

Scrie răspuns