Baraj Olt-Farcasele

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 21 Mar 2011, 10:45

Domnule,in general merg des pe acolo si tot in general vad peste foarte rar,nu numai la mine si la aia cu plasele,parasute,mam' dreaq ce mai baga ei....Poate nu sti cu era odata oltul, de vreo 2-3 ani mucles...strapazan si bibanei..
Cand zici; "in general trage bine si peste mare pe la Farcasele", ma gandesc ca ne-ai putea spune ultimile capturi/specie.Locatii,gropi si confluente stim si noi.
No ofence.
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

stefanflorin
veteran
veteran

Mesaj de stefanflorin » 21 Mar 2011, 22:14

Intre Draganesti si Babiciu mai e peste fix p!@#. La cata suprafata de apa este acum comparativ cu anul trecut dupa secare, cred ca densitatea e de un peste pe hectar :lol:. Pesti mari au mai ramas pe langa baraj pitulati in pietre, insa cu o floare nu se face primavara. Probabil cand vor seca lacul, va scapa peste in vale si se va mai popula ce si ce. Ca acum 10-15 ani nu va mai fi niciodata. BAFTA! :D
Urasc atarnatorii!

mihai izbiceni
veteran
veteran

Mesaj de mihai izbiceni » 21 Mar 2011, 22:18

A fost prea mare japca acolo sa mai fi ramas peste acolo cum era inainte, poate mustaciosii cei mari pe langa baraj in stavilare acolo(prietenii stiu unde :lol: )

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 23 Mar 2011, 20:38

stefanflorin scrie:Intre Draganesti si Babiciu mai e peste fix p!@#.
cred ca poti extinde fara probleme aria din aval de barajul de la Mosteni.

RaSe
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de RaSe » 04 Aug 2011, 16:07

M-am intors curand de la o partida de pescuit pe Barajul de la Farcasele,o partida de 2 zile

Am prins caras intre 400-700 grame,cativa mustaciosi dar mici 400-500 grame si platica foarte mare 900 grame - 1 kg jumatate

Scrie răspuns