Baraj Dragan(Floroiu)
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
http://www.silvacluj.ro/index.htm
e administrat de rnp, taxa e 26 de lei pe zi, sunt destui pescari care-l frecventeaza. nivelul e scazut conform linkului ce l-ai pus in topicul cu belis. anul asta n-am ajuns la floroiu.
e administrat de rnp, taxa e 26 de lei pe zi, sunt destui pescari care-l frecventeaza. nivelul e scazut conform linkului ce l-ai pus in topicul cu belis. anul asta n-am ajuns la floroiu.
Re: Baraj Dragan(Floroiu)
Duminica erau 2 skijeturi pe lac. Am mai vazut barca cu motor. Toate au venit de pe coada draganului. In loc sa patruleze jandarmii sau padurarii, apar cocalarii si pitipoancele pe lac. Skijeturile erau doua vechituri identice, iar cocalarii incepatori, de aceea presupun ca erau de inchiriat. Barca de tabla cu motor am vazut-o si toamna trecuta, tot venind de pa coada dragan. Stiti cumva, este ceva pensiune acolo? Vreau sa fac sesizari autoritatilor. Tarnita si Belisul l-au f...t cu motoarele lor, acum urmeaza si ultimul lac linistit din Cluj.
-
- utilizator constant
Foarte bine, felicitari pentru atitudine. Trebuie cat mai multi oameni de-astia.
Lacul e f...t de cand s-a facut microhidrocentrala pe coada Draganului. Poate ca de acolo au venit cu jeturile sau poate de la cabana aia de pe la mijlocul lacului cum mergi spre coada Draganului.Radu_ scrie: Tarnita si Belisul l-au f...t cu motoarele lor, acum urmeaza si ultimul lac linistit din Cluj.
microhidrocentrala termina pastravul, pacat, dar cleanul nu are nici o treaba. pt mine dragan ramane nr 1 la clean, sambata am avut o partida exceptionala, am fost singur pescar cu barca pe lac.
-
- utilizator constant
Taxa unde se plateste?!
Radu_ scrie:Duminica erau 2 skijeturi pe lac. Am mai vazut barca cu motor. Toate au venit de pe coada draganului. In loc sa patruleze jandarmii sau padurarii, apar cocalarii si pitipoancele pe lac. Skijeturile erau doua vechituri identice, iar cocalarii incepatori, de aceea presupun ca erau de inchiriat. Barca de tabla cu motor am vazut-o si toamna trecuta, tot venind de pa coada dragan. Stiti cumva, este ceva pensiune acolo? Vreau sa fac sesizari autoritatilor. Tarnita si Belisul l-au f...t cu motoarele lor, acum urmeaza si ultimul lac linistit din Cluj.
pt tarnita si belis sa ii multumesti lu Tariceanu

"In fiecare zi ne batem joc
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
De pasari ,de iubire si de mare
Si nu bagam in sema ca in loc
Ramane un desert de disperare ."
Romulus Vulpescu
asa e, cu a lui hg 665 din 2008