Baraj Ciuslea-Movileni si balti ale Siretului (Doaga) GL-VN

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

peter_malachi
junior
junior

Baraj Ciuslea-Movileni si balti ale Siretului (Doaga) GL-VN

Mesaj de peter_malachi » 22 Feb 2010, 14:26

Astept sa facem schimb de pareri despre pescuitul in zonele Ciuslea-Movileni-Doaga,ce pesti prindeti acolo,momeli,scule. Eu locuiesc in apropiere si frecventez destul de des zona.Am avut si ceva rezultate (Stiuca-Salau) in toamna 2009.Stie cineva unde se poate face reclamatie impotriva braconajului???

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 22 Feb 2010, 16:04

ai fost anul asta ? cat e gheata in coada la draga (mai jos de pod)pe curs ?vreau sa ajung acolo sambata .
walleye

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 22 Feb 2010, 18:00

Am fost eu ieri la Ciuslea si la Padureni . La Padureni barajul pe zero , nu stiu de ce tin aia apa . Balta de langa sat inghetata , erau ceva indivizi la copca .

La Ciuslea lacul era bocna .

Peter ! Unde anume ai luat stiuca anul trecut ? Eu nu am reusit decat una la 1kg pe Siretul Mic in padure la Ciuslea .

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 22 Feb 2010, 18:56

lacul normal ca e bocna ,dar in coada unde apa se misca e tot inghetat ?
balta de la padureni din spatele bisericii e varza fata de ce a fost .salaul a disparut aproape complet ,stiuca in regres .eutrofizare la greu .
walleye

peter_malachi
junior
junior

Mesaj de peter_malachi » 22 Feb 2010, 19:18

Cel mai bine am prins la Doaga in toate baltile si la Nalta si in cea care are legatura cu Siretul La Ciuslea mai mult salau mic si avat

vali76
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de vali76 » 11 Mar 2010, 00:00

Astept sa facem schimb de pareri despre pescuitul in zonele Ciuslea-Movileni-Doaga,ce pesti prindeti acolo,momeli,scule. Eu locuiesc in apropiere si frecventez destul de des zona.Am avut si ceva rezultate (Stiuca-Salau) in toamna 2009

Salutare
Exact cum spuneai si tu intr-un topic.Am inceput anul trecut sa pescuiesc si eu la rapitor.M-am luat dupa colegii de la munca.Mi se parea aiurea sa pescuiesti fara rama sau viermusi.In fine am trecut si peste asta.Pana acum nu am prins decat bibani.Mi-am cumparat 2 lansete de rapitor + 2 mulinete + tot felul de momeli artificiale.Acum am inceput sa citesc pe internet despre rapitorii astia. Parca sunt copil d-ala mic.Nu mai am rabdare . :) Asteptam sa se mai incalzeasca putin si vom veni si noi pe la tine prin zona.As vrea sa-mi spui tu cu ce momeli ai pescuit acolo la Doaga.Ai dat si cu momeli vii.Ai fost la vreo partida de pescuit anul asta?Cum se prezinta apa pe baltile alea,este inghetata?

[/quote]

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 11 Mar 2010, 08:10

salut ?
cum se prezinta coada lacului la ciuslea ?e gheata ? trotusul a tulburat apa ?mersic pt raspuns .
walleye

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 12 Mar 2010, 18:17

Adrian !

Stiu ca e greu cu iarna asta dar eu zic sa mai ai rabdare macar o saptamana .

Dar oare pe canalul de la Beresti nu o fi mai bine ?

adrian frunza
veteran
veteran

Mesaj de adrian frunza » 12 Mar 2010, 18:40

nu stiu nimic ,acolo urca pestele cand vin apele mari ,nu e un canal adanc .mai degraba in pietroaie in gura canalului .
walleye

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 21 Mar 2010, 11:31

Fost ieri pe Siret , de la Ciuslea la gura de varsare a Putnei .

Apa mare si verzuie , cred ca de zapada . La Ciuslea la baraj se uzineaza si s-a inceput pe malul dinspre Galati ceva lucrari de intarire a malului.

Vazut ceva clenoci in padure pe Siretul Mic , la Ciuslea . Atit, vazut ca sunt cam imposibil de prins pe apa aia .

Pe Siret , nimic . Inca este prea devreme .

Scrie răspuns