Baraj Ciuslea-Movileni si balti ale Siretului (Doaga) GL-VN
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
- peter_malachi
- junior
Baraj Ciuslea-Movileni si balti ale Siretului (Doaga) GL-VN
Astept sa facem schimb de pareri despre pescuitul in zonele Ciuslea-Movileni-Doaga,ce pesti prindeti acolo,momeli,scule. Eu locuiesc in apropiere si frecventez destul de des zona.Am avut si ceva rezultate (Stiuca-Salau) in toamna 2009.Stie cineva unde se poate face reclamatie impotriva braconajului???
-
- veteran
Am fost eu ieri la Ciuslea si la Padureni . La Padureni barajul pe zero , nu stiu de ce tin aia apa . Balta de langa sat inghetata , erau ceva indivizi la copca .
La Ciuslea lacul era bocna .
Peter ! Unde anume ai luat stiuca anul trecut ? Eu nu am reusit decat una la 1kg pe Siretul Mic in padure la Ciuslea .
La Ciuslea lacul era bocna .
Peter ! Unde anume ai luat stiuca anul trecut ? Eu nu am reusit decat una la 1kg pe Siretul Mic in padure la Ciuslea .
-
- veteran
- peter_malachi
- junior
Astept sa facem schimb de pareri despre pescuitul in zonele Ciuslea-Movileni-Doaga,ce pesti prindeti acolo,momeli,scule. Eu locuiesc in apropiere si frecventez destul de des zona.Am avut si ceva rezultate (Stiuca-Salau) in toamna 2009
Salutare
Exact cum spuneai si tu intr-un topic.Am inceput anul trecut sa pescuiesc si eu la rapitor.M-am luat dupa colegii de la munca.Mi se parea aiurea sa pescuiesti fara rama sau viermusi.In fine am trecut si peste asta.Pana acum nu am prins decat bibani.Mi-am cumparat 2 lansete de rapitor + 2 mulinete + tot felul de momeli artificiale.Acum am inceput sa citesc pe internet despre rapitorii astia. Parca sunt copil d-ala mic.Nu mai am rabdare .

[/quote]
-
- veteran
-
- veteran
Fost ieri pe Siret , de la Ciuslea la gura de varsare a Putnei .
Apa mare si verzuie , cred ca de zapada . La Ciuslea la baraj se uzineaza si s-a inceput pe malul dinspre Galati ceva lucrari de intarire a malului.
Vazut ceva clenoci in padure pe Siretul Mic , la Ciuslea . Atit, vazut ca sunt cam imposibil de prins pe apa aia .
Pe Siret , nimic . Inca este prea devreme .
Apa mare si verzuie , cred ca de zapada . La Ciuslea la baraj se uzineaza si s-a inceput pe malul dinspre Galati ceva lucrari de intarire a malului.
Vazut ceva clenoci in padure pe Siretul Mic , la Ciuslea . Atit, vazut ca sunt cam imposibil de prins pe apa aia .
Pe Siret , nimic . Inca este prea devreme .