Balti rapitor

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dan_lupul
junior
junior

Balti rapitor

Mesaj de dan_lupul » 01 Aug 2009, 15:21

va propun sa prezentati fiecare baltile din tara care credeti ca merita sa fie promovate. o sa incep cu moara vlasiei, la 35 km de bucuresti. e o balta salbatica de rapitor, unde am reusit sa prind niste marlite de pe mal doar cu popper si lingurita usoara. practic, e un singur loc unde se poate da, cred ca ar fi interesanta o partida cu barca, pt ca are mult bradis.

Clyde
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Clyde » 06 Aug 2009, 09:58

salutare ,mai este o balta buna de stiuca la Izvoare, langa Gogosu la vreo 60 de km de Dr.Tr.Severin , dar este prea multa iarba iar locuri sunt putine si in weekend se umple balta de lume. anul trecut am fost si am facut ceva treaba. Am mai fost si ieri dar nu s`a intamplat nimic dar bateau incontinuu.
fire intinse

vijelie
veteran
veteran

Re: Balti rapitor

Mesaj de vijelie » 11 Aug 2009, 11:47

dan_lupul scrie:va propun sa prezentati fiecare baltile din tara care credeti ca merita sa fie promovate. o sa incep cu moara vlasiei, la 35 km de bucuresti. e o balta salbatica de rapitor, unde am reusit sa prind niste marlite de pe mal doar cu popper si lingurita usoara. practic, e un singur loc unde se poate da, cred ca ar fi interesanta o partida cu barca, pt ca are mult bradis.
pai ai voie cu barca :twisted: tre doar sa platesti :wink: :twisted:
prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!

Scrie răspuns