Balti rapitor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Balti rapitor
va propun sa prezentati fiecare baltile din tara care credeti ca merita sa fie promovate. o sa incep cu moara vlasiei, la 35 km de bucuresti. e o balta salbatica de rapitor, unde am reusit sa prind niste marlite de pe mal doar cu popper si lingurita usoara. practic, e un singur loc unde se poate da, cred ca ar fi interesanta o partida cu barca, pt ca are mult bradis.
salutare ,mai este o balta buna de stiuca la Izvoare, langa Gogosu la vreo 60 de km de Dr.Tr.Severin , dar este prea multa iarba iar locuri sunt putine si in weekend se umple balta de lume. anul trecut am fost si am facut ceva treaba. Am mai fost si ieri dar nu s`a intamplat nimic dar bateau incontinuu.
fire intinse
fire intinse
- vijelie
- veteran
Re: Balti rapitor
pai ai voie cu barcadan_lupul scrie:va propun sa prezentati fiecare baltile din tara care credeti ca merita sa fie promovate. o sa incep cu moara vlasiei, la 35 km de bucuresti. e o balta salbatica de rapitor, unde am reusit sa prind niste marlite de pe mal doar cu popper si lingurita usoara. practic, e un singur loc unde se poate da, cred ca ar fi interesanta o partida cu barca, pt ca are mult bradis.

prind cat prind,si cand nu mai prind...inseamna ca am secat lacul!!