balti,lacuri care tin salau in ardeal?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

lacatins
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lacatins » 28 Feb 2010, 21:12

merci Tristian, am aflat ca bezidu e dezghetat 10-15 m de la mal,asta vineri. :respekt:
pastrati apele curate!

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 01 Mar 2010, 10:30

Am fost ieri pana la Bezid si e dezghetat de-a lungul malului dar nu cred ca 10-15 m, eu as spune vreo 5... ma rog, daca o tine cu soare si cate o ploaie poate intr-o saptamana se dezgheata... daca nu sper ca in doua.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

lacatins
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lacatins » 01 Mar 2010, 22:37

informatia provenea de la domnul Tavi.Pe sfarsitul saptamanii am inteles ca o sa fie minus 6-7 grade,numai sa nu inghete la loc.Ma gandeam sa fac o partida la sf. de saptamana.ce stii de Zau e dezgetat? :respekt:
pastrati apele curate!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Mar 2010, 01:25

iovys scrie:Poate ai vazut si vila rasarita exact in malul apei. Cred ca viitura de pe Somes ia adus ceva pesti in casa proprietarului :twisted:
Am trait io inundatii acolo grupa mare .....
Am pescuit mult acolo acum vreo 15 ani , stateam cite 3 zile , super loc de peste , pe balta dadeam mai putin , era si ii pt. oameni comozi , Somesu insa era belea ! Aveam locuri absolut bestiale incepind mai sus de Cheud si pina catre Ticau , rupturi de fire , bete plecate in apa , aventuri de stationar pe vremea aia , doar la avat sau clean cu rotativa .
Balta ii prea mica ca sa mai tina ceva gros la felu in care se pescuieste in tara , nu am trecut pe acolo cind am fost anu trecut , fostii tovarasi de arme cu care m-am reintilnit mi-au confirmat cea ce banuiam inca de pe avion :) , ca nu-i indicat sa dau in baltute mici prin tara , prea usor de golit , si daca ramine ceva ori sta in ceva loc imposibil ori is 2 in toata balta :twisted:
Acum 15 ani insa am vazut o partida cu peste 40 de salai luati in 2 persoane , numai la vobler , erau vreo 3 indivizi care bateau Cheile la artificial si aveau rutina , prindeau bine de toate , asta era inante sa inceapa pescuitu la rapitori in halu asta , si aia care dadeau la viu ca mine eram relativ putini , bomba sau placuta era baza urmata de rima groasa si coropisnita , ce vremuri ..... :)

Am fost acolo cind s-o indoit podu ala de fier , care nu stiu daca mai exista ! Putin o lipsit sa plece cu totu , turbat moment , niste zgmote sinistre , brrr... Am stat noaptea pe balta si dimineata ne-am trezit pe o insula , bine cu experianta in campat ca ne-am pus pe loc inalt , balta era tot una cu Somesu care se intindea din deal pina la linia ferata , dealtfel si linia ferata o fost afectata atunci , o sapat apa si o minat piatra . Noi trebuia sa ajungeam la gara pt. ca apa urca rau de tot , am impachetat tot , pus in spate , in chiloti si ne orientam dupa virfurile tufelor de porumbele de pe marginea drumului , da eram pin piept in apa si dupa ce am nimerit niste depresiuni :) , am intrat cu totu , tot ce aveam era ud , plutea oratanii moarte si capite de fin la vale si noi printre ele la linia ferata , nu zic de taieturi in talpa si zgirieturi , evident in starea aia am urcat pe tren unde pina in Baia-Mare am adunat din ce se scurgea din noi de o inundatie in vagonu personalului de Dej :lol: :lol:

Daca vrei peste , salau sau orice o fi , in zona cel mai bine Somesu , dar daca faci dovada ca esti om bun aici pe site , mai vorbim , mai am io niste asi in mineca pe care s-ar putea sa-i zburatacesc , tinind cont ca i am in love with saltwater , cred ca nu-mi mai folosesc , da nici nui arunc la primu care vine , de unde sa stiu ca nu esti un braconier , dracie , io respect locurile alea unde am pescuit atit de mult incit inca stiu cararile , cioatele , izvoarele chiar si dupa 15 ani .

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 02 Mar 2010, 14:10

Zaul era dezghetat de la pod catre larg vreo 100 m ... am fost prin 20 feb.. acum e mai mult sigur, poate jumate dar numai catre mijloc nu cred ca inafara de pod poti pescui de pe mal... oricum nu e nicio miscare deocamdata. Daca dezgheata Bezidul sunt acolo in primul weekend cu apa.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

Pop Vasile
senior
senior

Mesaj de Pop Vasile » 02 Mar 2010, 14:37

SF scrie:[ Am trait io inundatii acolo grupa mare .....
Formidabile amintiri.
Multumesc !

lacatins
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lacatins » 02 Mar 2010, 20:58

da, faine amintiri,faine vremuri,faini pesti.......................
pastrati apele curate!

lacatins
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lacatins » 02 Mar 2010, 21:03

maine vreau sa merg la un salau,dar nu siu unde,daca zici ca la Zau nici o miscare...........,oricum merg undeva la pescuit.revin cu stiri maine seara. :respekt:
pastrati apele curate!

lacatins
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lacatins » 03 Mar 2010, 20:11

azi am pescuit la Zau,vreme in racire,vant. toate lacurile din zona sunt dezgetate.am fost si pana la faragau unde am gasit gheata spre mijlocul lacului si apa foarte tulbure. De la pescari am auzit ca pe zau s-a prins zilele trecute salau.azi nimic.
pastrati apele curate!

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 03 Mar 2010, 20:49

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Scrie răspuns