balti,lacuri care tin salau in ardeal?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Am trait io inundatii acolo grupa mare .....iovys scrie:Poate ai vazut si vila rasarita exact in malul apei. Cred ca viitura de pe Somes ia adus ceva pesti in casa proprietarului
Am pescuit mult acolo acum vreo 15 ani , stateam cite 3 zile , super loc de peste , pe balta dadeam mai putin , era si ii pt. oameni comozi , Somesu insa era belea ! Aveam locuri absolut bestiale incepind mai sus de Cheud si pina catre Ticau , rupturi de fire , bete plecate in apa , aventuri de stationar pe vremea aia , doar la avat sau clean cu rotativa .
Balta ii prea mica ca sa mai tina ceva gros la felu in care se pescuieste in tara , nu am trecut pe acolo cind am fost anu trecut , fostii tovarasi de arme cu care m-am reintilnit mi-au confirmat cea ce banuiam inca de pe avion

Acum 15 ani insa am vazut o partida cu peste 40 de salai luati in 2 persoane , numai la vobler , erau vreo 3 indivizi care bateau Cheile la artificial si aveau rutina , prindeau bine de toate , asta era inante sa inceapa pescuitu la rapitori in halu asta , si aia care dadeau la viu ca mine eram relativ putini , bomba sau placuta era baza urmata de rima groasa si coropisnita , ce vremuri .....

Am fost acolo cind s-o indoit podu ala de fier , care nu stiu daca mai exista ! Putin o lipsit sa plece cu totu , turbat moment , niste zgmote sinistre , brrr... Am stat noaptea pe balta si dimineata ne-am trezit pe o insula , bine cu experianta in campat ca ne-am pus pe loc inalt , balta era tot una cu Somesu care se intindea din deal pina la linia ferata , dealtfel si linia ferata o fost afectata atunci , o sapat apa si o minat piatra . Noi trebuia sa ajungeam la gara pt. ca apa urca rau de tot , am impachetat tot , pus in spate , in chiloti si ne orientam dupa virfurile tufelor de porumbele de pe marginea drumului , da eram pin piept in apa si dupa ce am nimerit niste depresiuni

Daca vrei peste , salau sau orice o fi , in zona cel mai bine Somesu , dar daca faci dovada ca esti om bun aici pe site , mai vorbim , mai am io niste asi in mineca pe care s-ar putea sa-i zburatacesc , tinind cont ca i am in love with saltwater , cred ca nu-mi mai folosesc , da nici nui arunc la primu care vine , de unde sa stiu ca nu esti un braconier , dracie , io respect locurile alea unde am pescuit atit de mult incit inca stiu cararile , cioatele , izvoarele chiar si dupa 15 ani .
-
- senior