balti din mures

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 22 Mai 2008, 06:43

trist de tot, ceea ce scrieti. cand te gandesti ce partide de pescuit faceam pe baltile din Mures acum vreo 10 ani.... mergeam din alba de 10-15 ori pe sezon pentru ca pur si simplu merita. nu conta ca mergeai la taureni sau zau. chiar si la mihes am avut partide frumoase. acum vad ca s-a ales praful, la fel ca de orice in tara asta.... :(
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

Irod
veteran
veteran

Mesaj de Irod » 22 Mai 2008, 19:17

sir.JONES scrie:Nu te ambala singur ca nu are rost. Aia vinovati nu o citeasca niciodata (cred ca nu stiu sa citeasca).
Si eu am fost indignat de baltile din mures. Concluzie pe raza de 100 km de targu mures nu nici macar un lac pentru pescuit. Aia cu pestii mari o auzi de la oricare administrator.
Acum 4 ani cand am fost ultima data la valeni nu era nici un peste mai mare de 1/3-1/2 kg.
Daca vrei sa te indignezi cu adevarat incerca Faragau care e REZERVATIE NATURALA si se pescuieste in draci aproape orice si oricand. Asa zisul adminstrator nici macar 1 (un) cos de gunoi nu a pus. Oricum de 4 ori am fost pe acolo anul trecut si nu am platit decat odata cand am dat si la pluta e adevarat de nici peste nu am prins (nu vorbesc de 3 pirci si 5 bibanei)
Bezidul e ok dar pentru a te da cu barca.
am o singura intrebare , cum de din 4 partide acolo ai platit taxa o singura data?

Scrie răspuns