balti de rapitor pe langa bucuresti?
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
balti de rapitor pe langa bucuresti?
recomanda cineva balti cu stiuca pe langa bucuresti? ilfov, dambovita? 

Razvan
- daspinningmaster
- utilizator constant
Ai putea sa incerci pe moara vlasiei. asta e o balta de crap dar are si stiuca si somn. mai nasol este ca nu se poate pescui decat de pe mal, barcile nefiind acceptate de patron. Alte balti de rapitori: darvari, gostilele; cauta prin forumurile mai vechi si o sa gsesti destule informatii...Si dupa ce le-ai epuizat pe astea mai ramane una singura : le delta du danube
. Fire zmucite

-
- utilizator nou
[quote="daspinningmaster"]Ai putea sa incerci pe moara vlasiei.
Sa iti spun eu despre aceasta balta pt. ca am fost de curand am platit 450.000 300 taxa de pescuit+150 barca impartita cu un prieten am facut aproape inconjorul baltii si am prins o vreme cat se poate de frumoasa,o plimbare romantica si cam atat,sa nu iti mai spun ca pe langa noi au mai fost 7-8 pescari care au prins la fel ca noi.
Sa iti spun eu despre aceasta balta pt. ca am fost de curand am platit 450.000 300 taxa de pescuit+150 barca impartita cu un prieten am facut aproape inconjorul baltii si am prins o vreme cat se poate de frumoasa,o plimbare romantica si cam atat,sa nu iti mai spun ca pe langa noi au mai fost 7-8 pescari care au prins la fel ca noi.
- daspinningmaster
- utilizator constant
Cred ca nu vorbim de aceeasi balta deoarece cu siguranta pe moara vlasiei nu ai voie cu barca si oricum taxa e 500 pe zi pentru pescuit de pe mal. Poate tu vorbesti despre valea vlasiei. citisem si eu la un moment dat despre ea dar nu am ajuns sa o incerc. Am vazut doar ca se laudau ca e balta de stiuca, dar am auzit prea multe lozinci din astea asa ca...Aber Ciprian scrie: Sa iti spun eu despre aceasta balta pt. ca am fost de curand am platit 450.000 300 taxa de pescuit+150 barca impartita cu un prieten
toate bune si fire zmucite
-
- utilizator nou
-
- utilizator nou