BALTA NOUA IN CLUJ NAPOCA (SALISTE VECHE )
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
BALTA NOUA IN CLUJ NAPOCA (SALISTE VECHE )
Salut am deschis in 5 Aprilie 2009 o balta de 2,5 ha in Cluj Napoca la 17 km dela PETROMUL DIN COMUNA BACI.Se merge prin Popesti,Corus,Saliste Noua,Saliste Veche,iar de unde se termina asfaltul mai este cam un km de drum de tara.
Am populat BALTA CU 3 TONE DE PESTE (CRAP,TEN,CARAS SI PUTIN SALAU).
Taxa este de 40 ron fara limita de bete,carlige sau momeli,crapul peste un kg se plateste separat,restul pestelui se poate retine.
Mai multe informatii la MAIUGA MIHAI 0740971901.
VA MULTUMESC SI VA ASTEPT LA O PARTIDA DE PESTE.
Am populat BALTA CU 3 TONE DE PESTE (CRAP,TEN,CARAS SI PUTIN SALAU).
Taxa este de 40 ron fara limita de bete,carlige sau momeli,crapul peste un kg se plateste separat,restul pestelui se poate retine.
Mai multe informatii la MAIUGA MIHAI 0740971901.
VA MULTUMESC SI VA ASTEPT LA O PARTIDA DE PESTE.
Nu fiti rai...am fost sincer si nu le stiu numele:)
Salutare , nu-mi place sa induc in eroare,dar am putin salau din cauza ca am mers dupa peste si una te intelegi la telefon si alta primesti cand ajungi la crescatorie...
Mai am promisiuni din alta parte de salau si somn spre 500 kg,dar trebuie sa mi se confirme.
Daca stiti in zona (Transilvania) un loc de unde sa mai aduc sa populez cu rapitor astept cu placere sfaturi.
Multam fain.
Mai am promisiuni din alta parte de salau si somn spre 500 kg,dar trebuie sa mi se confirme.
Daca stiti in zona (Transilvania) un loc de unde sa mai aduc sa populez cu rapitor astept cu placere sfaturi.
Multam fain.
VA ASTEPT PE BALTA , MAIUGA MIHAI 0740971901