balta Mariuta

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

balta Mariuta

Mesaj de danr » 29 Iul 2004, 16:02

a fost cineva recent pe balta Mariuta ?
am vb. cu un prieten care a luat din barca salau frumos acolo, anul asta

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 29 Iul 2004, 22:36

Hmmmm,din barca?Nu cred ca Nea Costel(paznicu') lasa pe cineva cu barca.Sau poate prietenul tau are ceva relatii,ca altfel nu-mi explic.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 30 Iul 2004, 11:10

poate fac eu o confuzie de nume, dar ma refer la balta de deasupra Darvari-ului

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 30 Iul 2004, 12:01

aia e gostilnele. acolo se poate cu barca si iti si inchiriaza. insa daca nu stii cele cateva locuri, mergi degeaba si acolo. ca si la mariutza.

no offence mihai, ar trebui sa te lasi de baltile cu plata. de fapt cred ca ti-am mai spus asta si la bere asta vara. daca mergi la ****, da, se merita baltile astea private. dar la rapitor, iti pierzi timpul degeaba pentru cativa strapazani pe zi.

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 30 Iul 2004, 22:07

Ai dreptate Eugen,dar ce sa fac?Eu n-am carnet sa ma plimb de colo colo,poate dupa ce imi iau carnetul o sa fac si eu ca tine.Sau poate ma iei cu tine :D .Am fost la Dunare si am luat teapa,am nimerit o perioada proasta,asta e.Daca ar fii sa pun pe hartie cate partide fara peste am avut ar insemna sa nu mai merg la peste.Tocmai asta e si farmecul,daca as prinde de fiecare data nu m-as mai duce.

Mshad
veteran
veteran

Mesaj de Mshad » 30 Iul 2004, 22:24

Mai mult ca sigur ca prietenul tau a fost pe Gostilele,ma mira faptul ca pe Mariuta sa te lase cu barca.Pentru cine vrea sa incerce va spun ce stiu eu:pe Gostilele,300 din barca,100 de pe mal.De pe mal nu are rost,din barca,daca stii locurile ai sansa sa iei bucati frumoase de stiuca sau salau.Am vazut si am aflat ca salaul o ia la shad alb de 8-10 cm.Asta era in primavara,poate lucrurile s-au mai schimbat.Despre Mariuta,200 de mii,exclus din barca.Eu am luat salau la virgula de 10 cm,cam toate culorile,mai bine mergea la alb,verde cu glitter si rosu.Locuri,la draga,pe malul cu dale si la intrarea apei in canal.Pentru cei ce doresc sa mearga FIR INTINS!Si daca luati ceva sa ne anuntati si pe noi :D

Scrie răspuns