Balta larga Jijia Iasi
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Eu clar m-am dilit! Am visat aseara ca dadeam la stiuca pe o bal;ta pefecta, cu vegetatie si cu culoare prin vegetatie, si paca era luminata dinspre fund si toata lumina venea din apa... Si era cristal de limpede si tot lansam intr-o veselie si urmaream oscilanta cum evolueaza, selectand exemplarele ce se-nghesuiau la tabla aia , schimband felul in care o jucam, si ce forta aveau cutrele alea de stiuci, si cu ce maiestrie le conduceam au prin apa si la un momentdat m-am taiat in dintii unuia si daui sa-l caut pe Nick... Cand colo Nick era cu Paul intr-o hala si lucrau la nu-s ce strung pt metale ... Si-l intreb... -Nick, tata am o belea! tu nu esti doctor? Ce cati aici... - Aiurea Doctor! In timpul liber... Acuma invat meserie adeva de la maistru' Paul!
Si m-am trezit ca m-am speriat sa nu fac tetanos de la srtujitura de fier...
Acuma problema se pune: Ori am nevoie disperata de o doa de bibi, ca sa-mi revin, ori m-ati mintit voi ca lucrati pe la calculatoare respectiv spitale ori m-ati dat peste cap cu cias biologic cu tot de cand cu superbaltile aste asi cu mega trofeele ce misuna (oare?) sub luciul apei...
Si m-am trezit ca m-am speriat sa nu fac tetanos de la srtujitura de fier...
Acuma problema se pune: Ori am nevoie disperata de o doa de bibi, ca sa-mi revin, ori m-ati mintit voi ca lucrati pe la calculatoare respectiv spitale ori m-ati dat peste cap cu cias biologic cu tot de cand cu superbaltile aste asi cu mega trofeele ce misuna (oare?) sub luciul apei...
Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Teo , tu tii cu lupul!
Vrei sa ma vezi diclit de tot la bila , sa-ti ramana tie tot pestele pe care l-as fi putut eu prinde!... Sa nu crezi ca nu te-am "citit"!...
Si apropo, avea Nick o singura intrebare, azi-noaptre... -Paule,de la dreapta spre stanga, da? ...Si sa vezi ce sareu arsicele din mana lu' dom'doctor!
Da cica Paul sigur "le avea". 

Si apropo, avea Nick o singura intrebare, azi-noaptre... -Paule,de la dreapta spre stanga, da? ...Si sa vezi ce sareu arsicele din mana lu' dom'doctor!

Legio - Patria Nostra
Prieteni Pescari _Iasi
Prieteni Pescari _Iasi
Legio am si eu o intrebare,cum stateam cu protectia muncii?Ca la strung nu-i de gluma.Oricum insomnia poate duce la probleme psihice destul de grave.......eu sper ca tu dormi destul de bine.

http://www.easteam.ro
Pestii nu citesc carti!
Pestii nu citesc carti!