Balta JIANCA, jud Giurgiu

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AxA
utilizator constant
utilizator constant

Balta JIANCA, jud Giurgiu

Mesaj de AxA » 20 Oct 2006, 07:45

Voi ajunge pe aceasta balta cu niste prieteni care vizeaza pestele pasnic, caras si crap. Totusi am auzit ca pe Jianca ar fi si salau :P stiti ceva despre chestia asta? Eventual pt cine stie balta va rog ceva locuri mai interesante, bolovani, praguri etc ... nu am mai fost acolo si nu stiu nici macar cum arata, daca e stuf sau nu, namol sau pietris pe fund etc. :idea:

Ceva sugestii ? Ce sa bag la salau pe vremea asta? Eu trag nadejde la jiguri...

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 22 Oct 2006, 18:39

Am fo' pe Jianca in primavara, mai precis in mai...erau sarituri de'ti statea ceasu' frate, crapi comuni si chinezi...balta este imensa, are stuf mai peste tot, are si namol...de praguri nu'ti pot spune nimic, nu stiu...da cu siguranta are salau, insa ma'ndoiesc sa'l prinzi pe substratu' ala cu jigu'...acu' sa te vad, cu ce iei frate salaul, daca fundu' :oops: este namolos???... :twisted:
ÃŽmi plac peştele...

AxA
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de AxA » 23 Oct 2006, 10:40

Daca fundul este namolos mergem la Dunare ;) . N-am mai ajuns la Jianca, ci direct la Dunare. Dupa o zi de batut malurile, am "arestat" 2 stiuculite pana in kil...in rest distractie la avatei sub varsta legala, mai mult atacuri false si urmariri ca-n filme :P Cred ca nu au avut pofta de masa , probabil petele de petrol care mai pluteau pe Dunare le dau indigestii. :(

melculbeat
veteran
veteran

Mesaj de melculbeat » 23 Oct 2006, 15:16

unde ai fost la dunare(drumuri de acces, rute etc)?

exu...
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de exu... » 23 Oct 2006, 16:27

melculbeat scrie:unde ai fost la dunare(drumuri de acces, rute etc)?
Mergi frate langa vama, la Giurgiu, o iei pe interzis, nu stai dupa TIR'uri...apoi o iei pe langa vama (inainte este Bulgaria si tre' sa ai pasaport, nu te lasa vamesu'), urmezi drumu' pe langa gard si cobori imediat in dreapta...acolo este un gropan imens, o mare balta, unde a ramas pestele care'a intrat sa depuna in primavara...ai sa te sperii de ce atacuri de stiuca si avat vei vedea...singura problema, este ca suprafata gropanului, este pescuita intensiv, de catre investitori strategici, da' n'au cum sa scoata decat caras si ciortan...daca vrei sa mergi in alta parte, nu cobori catre gropan, ci urmezi drumu' inainte, pe langa "Dunarica"(asa se cheama bratu' ala mort)...tii pe langa apa, te va scoate la pichetu' de graniceri, doar ca'ti tre' permis cu PG, asta in cursu' saptamanii, in uichend sunt multi pescari si nu mai controleaza aia...locuri vei gasi in prostie, depinde de intuitia ta...te poti opri la pichet si cobori pe jos catre apa, sau tii drumu' prin padure (inainte, fara sa cobori catre apa, sunt 2 paduri) si vei cobora 1-2km mai departe, la apa...sunt niste pomi cazuti in apa, se vad, este malu' ostil, insa stii cum e, te conformezi... :)
ÃŽmi plac peştele...

Scrie răspuns