Salut,
Vreau sa merg sambata pe aceasta balta ,asta in cazul in care nu e inghetata,si vreau ceva pareri din partea celor care au mai fost pe ea.
Multam'
Balta Dragoiesti Bgs Ialomita
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Balta Dragoiesti Bgs Ialomita
Fishermen are born honest, but they get over it.
balta dragoesti bgs
a fost navodita in toamna.
de fapt este navodita-n fiecare toamna pentru recoltarea "chinezestilor"odata cu ei se retine salau,stiuca si bibanul.
in plus fundul baltii este chel(fara nicio structura).ceva cocioc este la digul cu Green Lake.desi este 35lei la rapitor nu merita.eu pescuies foarte des pe Chiroiu4(green lake)si pe asta ti-o pot recomanda.este una din putinele balti cu exemplare capitale de stiuca
de fapt este navodita-n fiecare toamna pentru recoltarea "chinezestilor"odata cu ei se retine salau,stiuca si bibanul.
in plus fundul baltii este chel(fara nicio structura).ceva cocioc este la digul cu Green Lake.desi este 35lei la rapitor nu merita.eu pescuies foarte des pe Chiroiu4(green lake)si pe asta ti-o pot recomanda.este una din putinele balti cu exemplare capitale de stiuca

Re: balta dragoesti bgs
adrian99 scrie:a fost navodita in toamna.
Am fost si eu pe Chiroiu dar vroiam sa o incerc si pe asta.Cand ai fost ultima oara pe Chiroiu si daca ai fost ai luat ceva ?
Multam'
Fishermen are born honest, but they get over it.
balta dragoesti bgs
ultima data pe Chiroiu in decembrie.
atunci am dat de strapi doar(3 bucati-4,5kg)
este si destul salau mare...dar proportional cu stiuca...la jumatate.
eu recomand Chiroiu.mereu.
chiar daca multi se feresc de ea datorita agataturilor...tine peste.mare si mult
atunci am dat de strapi doar(3 bucati-4,5kg)
este si destul salau mare...dar proportional cu stiuca...la jumatate.
eu recomand Chiroiu.mereu.
chiar daca multi se feresc de ea datorita agataturilor...tine peste.mare si mult