Salut,
Iata ce am gasit pe www.pescuitul.ro
Dc se duce cineva in week-end as merge si eu.
In ziua de 01 august 2004 se deschide pescuitului sportiv lacul Valea Vlasiei numai pentru stiuca si biban. Pescuitul este permis numai din barca si numai la momeala artificiala. Nu exista restrictii privitoare la cantitatea de peste ce poate fi pastrata, nu se impune eliberarea stiucilor sub 1 kg (insa este recomandat si ramane la latitudinea pescarului aceasta hotarare). Zona este superba (padure pe un mal, cocioace, nuferi, bradis), aerul este ca si la munte, iar linistea este profunda. In functie de cat de dibaci sunteti, puteti pleca acasa cu cantitati insemnate de stiuca si biban. Lacul este situat la 40 km de Piata Universitatii. Traseul este urmatorul: sos. Bucuresti-Ploiesti, dupa Prisma dreapta prin Balotesti, com.Caciulati, com.Moara Vlasiei. Dupa aproximativ 2 km, drum in stanga, la al doilea pod, balta din stanga. Va asteptam sa testati oferta noastra! Relatii la telefon: 0722.578.278 EUGEN FETES Taxa pe 2004: 300.000 lei/zi.
Autor: Fetes Eugen, Bucuresti
balta dedicata de rapitor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
- costica_fishing
- veteran
Anul trecut (spetembie) am facut o excursie la fata locului. Intr-adevar balta are padure pe o parte (miroase a WC in ea). Dar cam atat se potriveste cu descrierea (bineinteles si locatia).
In rest:
- se pescuia bibanas (max. 100 g, tragea la puiet de boarta) chiar la stavilar. pe lac era cineva care dadea cu oscilante. Nimic toata ziua.
- paznicii erau suparati nevoie mare - nu cumva sa pleci cu ceva acasa. tot pe pescuitul.ro erau si ceva comentarii privitoare la paznici!!! De vazut
- lacul nu este adanc si era plin de bradis (si in septembrie).
Concluzii:
1. Intr-adevar cred ca proprietarul vrea sa scape de rapitor.
2. In loc sa cotizeze trei persoane pt taxa, mai bine bagi benzina si mergi pana la Pitesti (toate barajele de pe Arges au biban grupa mare).
Auzisem ca vroiau sa faca o balta de rapitor la Pasarea (4 sau 5). Ceva informatii???
In rest:
- se pescuia bibanas (max. 100 g, tragea la puiet de boarta) chiar la stavilar. pe lac era cineva care dadea cu oscilante. Nimic toata ziua.
- paznicii erau suparati nevoie mare - nu cumva sa pleci cu ceva acasa. tot pe pescuitul.ro erau si ceva comentarii privitoare la paznici!!! De vazut
- lacul nu este adanc si era plin de bradis (si in septembrie).
Concluzii:
1. Intr-adevar cred ca proprietarul vrea sa scape de rapitor.
2. In loc sa cotizeze trei persoane pt taxa, mai bine bagi benzina si mergi pana la Pitesti (toate barajele de pe Arges au biban grupa mare).
Auzisem ca vroiau sa faca o balta de rapitor la Pasarea (4 sau 5). Ceva informatii???