balta cu biban

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
siven01
utilizator nou
utilizator nou

balta cu biban

Mesaj de siven01 » 21 Aug 2004, 14:25

Salut ,
Nu am mai pescuit de aproximativ 7 ani.Am un mare chef sa pot pescuii ceva usor de prins (Si mai ales placut) ,deci m-am gindit la ceva biban .
Locuiesc in Bucuresti ,in partea de sud (berceni) deci as fi interesat de o balta inspre oltenita sau giurgiu. Daca ,totusi nu exista asa ceva ,as fi multumit si cu un pescuit de oblete (dar sa traga en-gros, sa fie distractiv)
Mentionez ca nu am permis si nici PG
Multumesc anticipat

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Aug 2004, 06:59

:lol: Vrei sa prinzi usor,in spatele blocului daca se poate si en-gros???Unde mai e farmecul de a iesi in natura,Challenge-ul cu pestele,etc?
Michael va recomanda Regulamentul forumului

siven01
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de siven01 » 22 Aug 2004, 11:33

Mersi ptr. raspuns ,dar cred ca ai inteles TOTAL gresit ( daca spatele blocului inseamna ptr tine Oltenita sau Giurgiu si daca din : sa TRAGA en-gros (si nu meaparat sa se prinda ) ai inteles ca nu mi-ar place farmecul naturii ,etc ...
Ceea ce doresc este exact in acel spirit pe care il susti si anume vreau ceva distractiv in natura , nu neaparat sa vin cu peste acasa .

Toate cele bune

PS .Vad ca esti din timisoara ,deci poate nu sti ca distanta de la buc la oltenita sau giurgiu este de 60-70Km.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 22 Aug 2004, 12:22

Imi cer scuze daca te-am suparat,desi nu aceasta a fost intentia mea.Dar sa stii ca,rapitor "usor de prins",nu stiu daca vei gasi.Vorba ta,poate oblete,pe care nu-l cunosc,fiind pescar exclusiv de rapitor.Si acest site,cu tot cu forum sunt dedicate pestelui rapitor.Despre el pot sa-ti dau informatii,atat cat cunosc si eu.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Lucian Anghel
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lucian Anghel » 22 Aug 2004, 12:37

Spre Oltenita/Giurgiu nu stiu nici-o astfel de balta ( nu inseamna ca nu sunt) dar poti incerca in Straulesti ( imediat dupa stavilarul intre Buftea si Straulesti) . Chair acolo este capatul unui autobuz. Cobori pe sub podul pe care trece soseaua si te lasi chiar langa stavilar.

Tine mult biban de toate marimile. La un echipament ultralejer cu twister/shad mic (2-3cm) aitrasaturi aproape la fiecare lansare.

Taxa nu stiu cat este dar daca mergi dimineata foarte devreme ai toate sansele sa nu vina nimeni sa taxeze sau daca vine te descurci cu max. 50000-. In plus, dupa ora 10.00 locul se umple de copii la scaldat si rista sa prinzi " ceva mai mare".

Fir subtire si intins!

Scrie răspuns