avatul pe langa cluj?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Pose
utilizator constant
utilizator constant

avatul pe langa cluj?

Mesaj de Pose » 06 Sep 2007, 17:52

Am observat ca nu se pomeneste pe site despre avatul de pe langa Cluj. Cam pe unde poate fi gasit, cat de greu sau usor se poate ajunge la el si toate cele.

Va multumesc!
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit

horiavd
senior
senior

Mesaj de horiavd » 07 Sep 2007, 07:33

pe langa Cluj....cam greu, desi acum vreo 5 ani am vazut unul la cineva in juvelnic la podul Garibaldii. Fii sigur ca sunt, dar eu nu prea am auzit pe nimeni sa mearga la pescuit special dupa avat , in Cluj, ma refer. De la Apahida in jos este avat. Trebuie cautat insa. Sunt locuri unde se cantoneaza de obicei. Nu as putea sa-ti zic unde exact...peste tot si nicaieri, trebe luat la picior malul. Mai aproape de Cluj, locuri batute, cu avat sunt la Dej, in aval si amonte, la Ludus, in aval si amonte. Da acum sunt murdare apele..... :)

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 07 Sep 2007, 10:17

chiar ciudata treaba sa nu umble clujeni dupa avat...astept sa se faca vremea mai buna si dau o tura pe somes in jos sa vad cam ce gasesc. M'as mira sa nu fie ceva avat frumos.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Noi 2007, 22:18

Ati luat avat pana la urma ? eu am dat de el dar nu am reusit sa il pacalesc ceva idei despre voblere , linguri , plastice ?

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 30 Noi 2007, 22:32

ovidiu am prins avat dar mai jos pe somes..beclean..desi nu este somesul care trece prin cluj:P la ce am prins avat ar fi cam asa:
http://www.rapala.com/products/luresdet ... rsalt=Salt

http://www.rapala.com/products/luresdet ... salt=Fresh la acesta am avut cele mai mari satisfacti culoarea GGH

un popper de la river 2 sea, cozma, si rotative mepps si dam efferz de 2... cam acestea sunt preferatele mele pentru avat, acum fiecare cu ce a insistat mai mult

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Noi 2007, 22:45

l-am gasit mai jos de apahida , juc.

Pose
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Pose » 30 Noi 2007, 22:47

asa aproape?...eu nu am avut avat luat asa aproape, presupun ca nu divulghezi locul dar de vrei sa mai vb, possessed_sl id'u de mess:P

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 01 Dec 2007, 10:39

pai si daca iti zic unde e , e foarte greu de pacalit deoarece somesul acolo e ingust pt . ca e despartit de o insula cand e apa mica numa se aduna si is niste balarii de iti trebuie maceta. O singura data mi-am facut curaj sa ajung si nu am reusit sa ii pacalesc.

Scrie răspuns