avat pe Dunare

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

SVF
veteran
veteran

avat pe Dunare

Mesaj de SVF » 29 Mai 2010, 12:26

M-ar interesa daca in iesirile voastre pe Dunare,a-ti intalnit locuri in care avatul isi face simtzita prezentza mai mult ca in alta parte?Si daca da,care sunt alea?Acuma stiu ca nimeni nu prea da din casa,poate doar eu :lol: ,dar na,merge si pe mp.daca nu pot fi facute publice.Mai ales ca poate nici nu ajung curand prin zona,si daca o fac poate o data pe an. :) Mersi mult.

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 29 Mai 2010, 12:36

la confluenta dintre rauri, canale si dunare am avut cele mai multe capturi si atacuri...cel mai bine am prins pe dunare cu dorado tender de 7 cm culoare naturala...

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 29 Mai 2010, 14:12

Aoleu !! Ai terminat avatii de pe Olt ? :lol:

Ma duc sa le zic la astia de pe Dunare ca cineva le-a pus gand rau . :lol:

Serios acum ce-ti veni ?

Oricum din ce am observat eu pe portiunea de Dunare din jurul Galatiului , avatii mari stau departe de mal si doar noaptea indraznesc sa se apropie de mal . Poate pe alte zone mai salbatice e altfel dar in jurul oraselor mai mult avat mic pana in 3 kg . Sau poate nu l-am cautat eu cu ce trebuie .
Ideal ar fi sa dai din barca si sa cauti chiciuri ( insule ) cu copaci cazuti si te lasi in scurs si iei la periat fiecare trunchi .

Nu am observat activitate prea mare nici la confluente si eu am aici doua mari rauri ce se varsa in Dunare . Siretul si Prutul dar amandoua sunt zone foarte aglomerate si batute de diferiti " pescari" .

Cele mai frumoase partide pe Dunare le-am avut noaptea dar nu din vederea a cine stie ce capturi dar daca ai sa stai o noapte pe Dunare ai sa intelegi . Daca mai este si luna plina si nu bate vantul ai sa fii fermecat .

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 29 Mai 2010, 20:22

Multzam baietzi,presimt ca asta a cam fost tot aici :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 29 Mai 2010, 20:50

avetul la Dunare e ceva dat naibii...eu am prin de mai multe ori accidental pescuind la salau decat pescuind intentionat dupa el..., totusi am observat ca tin malurile si ataca bine de tot si cu frecventa
ce zicea si blackmamba: trunchiuri cazute, insule, anafoare...dar daca stai linistit..se poate sa vezi avati mari rapind la 1-3m de mal...
tot imi propun sa ma puc serios de avat pe Dunare dar inca nu m-am apucat serios :D
Avatul e un peste, care pentru mine, prezinta oarece dificultati... sunt zile cand ataca pe suprafata la 5-10 minte 1 zi intreaga si cu mari insistente pacaleam 1-2 si aia relativ mici..1,5-2k
noaptea nu prea am pescuit..dar din lipsa de timp cred ca voi incepe tot mai des sa pescuiesc noaptea...
Ilie uite un sfat: du-te la Dunare..localizatul de acum si pana in octombrie nu e problema..ataca destul de evident ;)
daca te incurca salaii sa dai un bip :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

RYOBI
veteran
veteran

Mesaj de RYOBI » 05 Iun 2010, 13:31

ceva noutati ma intereseaza despre dunare in zona moldova noua luni dau o tura pe acolo care stie ceva noutatii?e buna de pescuit?
Am 60 de bile albe.
fanatic76starter@yahoo.com
0745373235

Adriann
veteran
veteran

Mesaj de Adriann » 05 Iun 2010, 14:22

LA ce ati prins avat cel mai bine pe dunare?
Puteti sa dati cateva exemple de naluci la care ati prins cel mai bine?.Mersi
Imagine

storm fish
veteran
veteran

Mesaj de storm fish » 05 Iun 2010, 17:05

Ariann scrie:LA ce ati prins avat cel mai bine pe dunare?
Puteti sa dati cateva exemple de naluci la care ati prins cel mai bine?.Mersi
pilker home-made
la fiecare sedinta de pescuit invat cate ceva.....

serbanhbk!!
veteran
veteran

Mesaj de serbanhbk!! » 05 Iun 2010, 17:36

dorado tender de 7 cm sinking si RNR

caracal
junior
junior

Mesaj de caracal » 05 Iun 2010, 17:42

Ca de obicei...intreaba omul si uni incep cu.....batman ,batman...nu ca am sti chiar foarte bine cam ce e pilker-ul!.......ala nordic!

Scrie răspuns