am fost pe dunare la km 448 cu bicicleta de la bucuresti

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

mihai.riciu
junior
junior

am fost pe dunare la km 448 cu bicicleta de la bucuresti

Mesaj de mihai.riciu » 15 Oct 2007, 12:56

mi-am facut damblaua si joi spre vineri noaptea am plecat la ora 1;15 cu bicicleta la dunare la km 448.la ora 7;10 am fost cu prima undita in apa,intai am aruncat 2kg de mamaliga amestecata cu 1kg de sprot tocat.dupa 10 minute am prins un oblete mare la viermus,pana sa bag a 3-a undita am mai luat un oblete si apoi a murit .am incercat la de toate,cel putin la lanseta am prins doar un guvide.la 10;30 le-am strans si m-am intors 4km inspre greaca si m-am bagat pe un canal unde am reusit pana la ora15 ;30 sa iau 2,5kg de carasel cat palma.timpul a fost bun si nu mi-a parut rau de drumul facut fiindca de la mine din poarta (zona casa poporului) am pus kilometrajul de la bicicleta la zero si pana la km 448 sunt 66km.la ora 16;10 am plecat spre bucuresti .acolo pe canale sunt locuri splendide dar trebuie sa stai o noapte pe balta fiindca acum timpul e scurt.daca ar vrea cineva din bucuresti sa mearga cu bicicleta as fi bucuros sa ramanem o noapte pe balta fiindca acolo il termini pe domnul peste noaptea.
Pescarul inrait

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 15 Oct 2007, 13:29

mosule, eu sincer te apreciez pentru mersul cu bicicleta, mi-as dori si eu sa am timp si vointa sa pot face asa ceva; despre partea cu pescuitul nu stiu insa cati amatori de caraseala si de nadit cu mamaliga o sa gasesti pe aici; aici se nadeste cu plastice, table etc...

spor!
Fire zmucite!

fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 15 Oct 2007, 14:34

mai, nu fiti rai cu colegii nostri de suferinta, pescarii de stationar. omul a fost incantat de aventura lui si a gasit de cuvinta sa ne-o impartaseasca. sa nu ne mai dam spinneri exclusivisti chiar tot timpul. adevarul e si mie imi place cateodata sa dau la stationar. nu tot timpul sunt dispus sa bat coclaurii cu batul de spin in mana.
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

florinescu
utilizator nou
utilizator nou

Re: am fost pe dunare la km 448 cu bicicleta de la bucuresti

Mesaj de florinescu » 15 Oct 2007, 15:06

mihai.riciu scrie:mi-am facut damblaua si joi spre vineri noaptea am plecat la ora 1;15 cu bicicleta la dunare la km 448.la ora 7;10 am fost cu prima undita in apa,intai am aruncat 2kg de mamaliga amestecata cu 1kg de sprot tocat.dupa 10 minute am prins un oblete mare la viermus,pana sa bag a 3-a undita am mai luat un oblete si apoi a murit .am incercat la de toate,cel putin la lanseta am prins doar un guvide.la 10;30 le-am strans si m-am intors 4km inspre greaca si m-am bagat pe un canal unde am reusit pana la ora15 ;30 sa iau 2,5kg de carasel cat palma.timpul a fost bun si nu mi-a parut rau de drumul facut fiindca de la mine din poarta (zona casa poporului) am pus kilometrajul de la bicicleta la zero si pana la km 448 sunt 66km.la ora 16;10 am plecat spre bucuresti .acolo pe canale sunt locuri splendide dar trebuie sa stai o noapte pe balta fiindca acum timpul e scurt.daca ar vrea cineva din bucuresti sa mearga cu bicicleta as fi bucuros sa ramanem o noapte pe balta fiindca acolo il termini pe domnul peste noaptea.
de laudat atitudinea ta de a merge atatia km pe bicicleta .cred ca ai dormit foarte bine dupa ce te ai intors. :P

sapsiluap
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de sapsiluap » 15 Oct 2007, 16:48

... eu ma tot gandesc cum ar fi procedat daca ar fi prins un somn sau crap de vreo 10-15 kg ... , cum l`ar fi adus cu bicicleta ? si deasta cred ca s`a axat doar p carasei ! :wink:
Oricum felictari omule , mai ai putin si te poti inscrie in Turul Romaniei la ciclism :lol: !

numai bine,
Paul

Alex_
senior
senior

Mesaj de Alex_ » 15 Oct 2007, 18:35

Mersul cu bicicleta noaptea pe soselele Romaniei e sport extrem. Din pacate, pentru ca altfel o excursie de-asta e foarte frumoasa.

andrei-ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de andrei-ovidiu » 15 Oct 2007, 18:43

sincere respecte ca ai vointa si rabdare sa mergi atata cu bicicleta...chiar daca ar trebui sa dau cateva kile jos, n-as putea sa fac ceea ce ai facut tu :D ...si mi-ar trebui o bicicleta sanatoasa ca sa car geanta cu naluci ca sa n-o descentrez...oricum cre' ca ai ceva adrenalina si palpitatii cand trece vreun tir cu suta pe langa tine :D :D ...ajungi la peste deja injectat cu adrenalina si cand iti da primu'tzack il intzepi de-i spargi dintii cu jigu' :D :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 15 Oct 2007, 20:43

66 km de mers noaptea cu bicicleta pe soselele romaniei ... asta da sport extrem ... sau ... oricum, bine ca te-ai intors sanatos si intreg acasa.
S'altare și bunăstare !

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 15 Oct 2007, 21:08

Mihai pe mine m-a impresionat gestul tau si vointa de care ai dat dovada !ai avut chiar si un dram de nebunie pina la urma! sincer m-ai impresionat!iti doresc numai bine :D

stelian
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de stelian » 16 Oct 2007, 14:12

bravo tie
eu n-am masina, si trebuie sa fie toata lumea de acord ca REPREZINTA O PROBLEMA MAJORA
m-am incumetat si eu cu bicicleta la pescuit, acum multi ani, pe vremea cand in Lacul Morii (spre Rosu) erau bibanoi cat sticla de cola de 0,25
am mai fost si la Mihailesti - spre ciobani - insa, la Dunare, nu m-as incumeta sa plec nici cu motocicleta

Scrie răspuns