africa de sud

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Fario_nebunu
veteran
veteran

africa de sud

Mesaj de Fario_nebunu » 05 Noi 2010, 23:31

Baieti, voi pleca marti spre Africa de Sud, Capetown, abia astept sa si pescuiesc in Ocean, iau telescopica cu mine. Una ieftina sa nu imi para rau daca se distruge iar mulineta una veche cu fir 0.35 pe ea. Sper sa am timp sa dau o fuga la Ocean ptr ca sigur voi ajunge acolo. O sa va zic daca am prins ceva sau daca am vazut vreun peste. O zi buna tuturor!

Adi G
veteran
veteran

Mesaj de Adi G » 06 Noi 2010, 01:40

whooow, greetings! un adevarat paradis.... uite aici cateva hot-spoturi

http://www.uncoverthecape.co.za/outdoors/fishing/

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 06 Noi 2010, 11:28

georgica scrie:whooow, greetings! un adevarat paradis.... uite aici cateva hot-spoturi

http://www.uncoverthecape.co.za/outdoors/fishing/
Multumesc, e plin de peste acolo! Sa vad cand si daca apuc sa merg. Oricum in zona Saldanha o sa ajung sigur cateva zile. O sa incerc in oceanul Atlantic cu pestisor mic in carlig si cu rama de mare. Nu stiu de unde naibii gasesc momeala. In lac la bass nu cred, nici nu am echipament. In fine, sa vedem...

boistean
veteran
veteran

Re: africa de sud

Mesaj de boistean » 07 Noi 2010, 16:34

Fario_nebunu scrie:Baieti, voi pleca marti spre Africa de Sud, Capetown, abia astept sa si pescuiesc in Ocean, iau telescopica cu mine. Una ieftina sa nu imi para rau daca se distruge iar mulineta una veche cu fir 0.35 pe ea. Sper sa am timp sa dau o fuga la Ocean ptr ca sigur voi ajunge acolo. O sa va zic daca am prins ceva sau daca am vazut vreun peste. O zi buna tuturor!
drum bun, fir intins, pastreaza pestii si adu-mi si mie cateva diamante de pe acolo :mrgreen:

Scrie răspuns