Am zis azi sa fac o vizita pe la Buftea. Rezultatul? La poduri nu mai e voie, a scornit madam Roxana ca ar fi dat unii la japca acolo. La ora 2 si ceva, SAMBATA, cu balta plina de pescari, de la care luasera (fara chitanta) 250.000 de caciula, au bagat plasele la baraj. Scandal, un pusti unditar (cred ca era drogat) s-a aruncat in apa sa le traga de plasa, aia 20 de insi au sarit sa-i dea omor, lumea cu "huooo, hotii" de pe margini etc.
In urma plasuirii se retineau si salai la 500 de grame, iar aia mai mici erau dati puradeilor de pe margini. La crap in schimb se elibera tot ce era sub 50 de cm. Nu mai zic de unditarii care retin si bibani de 7-8 cm.
Din punctul meu de vedere balta asta nu mai prezinta nici un interes. Nasol e ca stau pe la Chibrit si-mi era foarte la indemana, dar asta e.
Adio Buftea - plasuire nesimtita, macel la salau, restrictii
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Adio Buftea - plasuire nesimtita, macel la salau, restrictii
Cu lacrimi Bastus!
- miaitza_peskriciu
- junior
La ce te asteptai ?...oricum madam Roxana are un caracter abject...in sensul ca pe ea nu o intereseaza fauna baltii decat in ideea de cat cantareste pestele in KG.....adica in tone
ca dealtfel toate femeile puse sefi pe balti.Din intamplare le cunosc familia si va spun ca nu merita sa-i tratati decat ca pe niste "sacali" care sunt pusi pe imbogatire pe seama peskricilor sportivi dar in cel mai marsav mod.....da tu taxa ca io plasuiesc....sa le dea Dumnezeu sanatate ei, lui Sergiu barbatul ei ,lui Saris grecul care este "investitorul strategic
" si tuturor pandarilor de "furt" ....dar mai ales tiganilor tatuatzi ai lu Nicu Ghiara care "supervizeaza" balta cu sabiile la nevoie.....e clica fratzilor .... 

Dau pace la amici si Kpace la paKlici
Eu am fost ieri{simbata} cu un coleg de serviciu,nu am stiut ca la podul din capatul opus barajului de la Buftea{Zmeu} este inchis asa ca am poposit dimineata acolo si cam intr-o ora am luat 2 salai de vreo 700GR bibanul disparuse cu desavirsire. cite unu de fiecare dupa care am hotarit sa mergem la calu balan. Dar pe drum{am luat-o pe la celalalt pod}neam oprit acolo ca erau citva pescari si am inceput sa dam si noi avertizati sa nu stam in dreptul podului ca suntem vazuti cu{benoclu} de la Buftea. Am luat dou bibani cei drept destul de frumosi 25 si 29 CM. si a venit repede un ford tranzit albastru care politicos nea anuntat ca nu e voie sa pescuim aici si daca vrem sa pescuim sa mergem la calu balan la Buftea.
Zis si facut mergem noi acolo si ce sa vezi?pe partea cu calu balan gheata,pe partea cu cimitiru pescar linga pescar dadeau la undita,se lua biban si balos intre 5-12 CM
Nici nu am coborit bine digul ca apare omu cu taxa,stiti,taxa 25RON dar macar a avut bunu simt sa spuna ca nu prea merge la caucuicuri asa ca nu am platit su am renuntat la pescuit.
Ce vroiam sa spun de fapt? in tot acest timp {baieti buni} plasuiau de zor si trageau navodul intre studiouri si cimitir. Pacat ca nu am avut la mine camera sa fac ceva poze,intradevar dadeau drumu la crap dar salau nu eliberau de loc,dar daca vroiai sa cumperi peste te indrumau de zor la magazinul lor unde vindeau pestele la gramada{fitofag,caras,salau} cu 3,5 RON/Kg.
cam asta este partida de ieri doi salai si doi bibani dar iesirea a bost o reusita datorita timpului superb de simbata am luat o portie de NATURA extra.
fire intinse,
Zis si facut mergem noi acolo si ce sa vezi?pe partea cu calu balan gheata,pe partea cu cimitiru pescar linga pescar dadeau la undita,se lua biban si balos intre 5-12 CM
Nici nu am coborit bine digul ca apare omu cu taxa,stiti,taxa 25RON dar macar a avut bunu simt sa spuna ca nu prea merge la caucuicuri asa ca nu am platit su am renuntat la pescuit.
Ce vroiam sa spun de fapt? in tot acest timp {baieti buni} plasuiau de zor si trageau navodul intre studiouri si cimitir. Pacat ca nu am avut la mine camera sa fac ceva poze,intradevar dadeau drumu la crap dar salau nu eliberau de loc,dar daca vroiai sa cumperi peste te indrumau de zor la magazinul lor unde vindeau pestele la gramada{fitofag,caras,salau} cu 3,5 RON/Kg.
cam asta este partida de ieri doi salai si doi bibani dar iesirea a bost o reusita datorita timpului superb de simbata am luat o portie de NATURA extra.
fire intinse,