Acumularea Bezid

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Apr 2010, 12:54

Ceva vesti noi aveti despre acest lac ?
E concesionat ? Se poate pescui cu permis ANPA ? se da bilet la cabana ?
Orice informatie e binevenita .

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 28 Apr 2010, 16:09

Se poate pescui cu ANPA deocamdata. Se pare ca va fi scos la licitatie dreptul de pescuit din nou dar nu cred sa se inghesuie lumea, se cer multi bani si cei de anul trecut au renuntat la contract si cred ca nici nu au platit nici jumatate din banii care trebuia sa ii plateasca Apelor Romane. Vrea sa il ia din nou AJVPS situatie in care se va pescui in continuare cu AJVPS+ANPA.
i am haunted by waters ...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 28 Apr 2010, 19:16

...dar nu cred sa se inghesuie lumea, se cer multi bani si cei de anul trecut au renuntat la contract si cred ca nici nu au platit nici jumatate din banii care trebuia sa ii plateasca Apelor Romane.

Da asa e" Nu se inghesuie lumea ",ca nu e rentabil ptr.EI ... nu pot sa scoata pestele din apa ,fundul avand un relief mai aparte si o suprafata considerabila nu pot gestiona cum vor ei una cu doua .... De un timp incoace nu prea am fost pe acolo ca numai in weekenduri pot sa ajung ,si atunci nu prea se poate pescui de gratare ... de manele ...
Cei care administrau anul trecut au niste helestee bine populate pe la Sanpaul (HR),dar aici nu le-a iesit socoteala....

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 11 Mai 2010, 18:20

Ceva noutate ?

fmarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fmarius » 13 Mar 2011, 21:18

kzoli scrie:Ceva noutate ?
am dat o fuga weekendul acesta pana la Bezid insa lacul e inca inghetat bocna, daca va fi cald ca in ultimele zile poate weekendul urmator, poate celalalt se va putea iesi cu barca pe lac.

lacul nu mai este in administrarea celor de la AGROPISC SRL, din cate am inteles de la un reprezentant al firmei, lacul ar fi reintrat sub administrarea AJVPS Mures, cel mai probabil se va pescui pe el cu permis ANPA si viza AJVPS Mures.
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !

kzoli
veteran
veteran

Mesaj de kzoli » 13 Mar 2011, 23:30

fmarius scrie:
kzoli scrie:Ceva noutate ?
am dat o fuga weekendul acesta pana la Bezid insa lacul e inca inghetat bocna, daca va fi cald ca in ultimele zile poate weekendul urmator, poate celalalt se va putea iesi cu barca pe lac.

lacul nu mai este in administrarea celor de la AGROPISC SRL, din cate am inteles de la un reprezentant al firmei, lacul ar fi reintrat sub administrarea AJVPS Mures, cel mai probabil se va pescui pe el cu permis ANPA si viza AJVPS Mures.
Nici anul trecut nu mai era sub administratia lor... permis ANPA ajunge, deocamdata doar la copca :wink: se poate pescui... pe la coada lacului e dezghetat partial ,albiturile misuna prin zona probabil si rapitorii sunt in preajma... pana se dezgheata complet intram in prohibitie ...

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 13:44

Daca o tine tot asa cred ca pe duminica e dezghetat... DACA! Si probabil duminica sunt acolo ;)

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

fmarius
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de fmarius » 14 Mar 2011, 14:09

Chief scrie:Daca o tine tot asa cred ca pe duminica e dezghetat... DACA! Si probabil duminica sunt acolo ;)
sa speram ca se dezgheata inainte de prohibitie
daca da, atunci pe weekend sunt prezent si eu acolo. :D

daca vrea cineva transport pana acolo sau sa facem un share la o barca ( 1 pers 2 ) puteti sa imi lasati un mesaj pm.

intrebare pt. cei din MS ... a inceput AJVPS sa elibereze permise ? Au un program de gravide acolo ..pana la ora 14 luni-vineri, nu am reusit sa ajung inca
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !

Chief
veteran
veteran

Mesaj de Chief » 14 Mar 2011, 14:12

Da, eu mi-am facut dar inca nu au cartonase ANPA, vin pe sfarsitul lunii spuneau ei...

La Bezid, sa vadem cu evolueaza treburile...

www.chiefsfishing.ro
www.abrevis.ro

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 14 Mar 2011, 15:36

@Chief
Inseamna ca nu ai permis . Ai doar o stampila care arata ca esti membru la asociatie , dar asta nu-ti da dreptul la pescuit .

Scrie răspuns