Acumularea Bezid
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Se poate pescui cu ANPA deocamdata. Se pare ca va fi scos la licitatie dreptul de pescuit din nou dar nu cred sa se inghesuie lumea, se cer multi bani si cei de anul trecut au renuntat la contract si cred ca nici nu au platit nici jumatate din banii care trebuia sa ii plateasca Apelor Romane. Vrea sa il ia din nou AJVPS situatie in care se va pescui in continuare cu AJVPS+ANPA.
...dar nu cred sa se inghesuie lumea, se cer multi bani si cei de anul trecut au renuntat la contract si cred ca nici nu au platit nici jumatate din banii care trebuia sa ii plateasca Apelor Romane.
Da asa e" Nu se inghesuie lumea ",ca nu e rentabil ptr.EI ... nu pot sa scoata pestele din apa ,fundul avand un relief mai aparte si o suprafata considerabila nu pot gestiona cum vor ei una cu doua .... De un timp incoace nu prea am fost pe acolo ca numai in weekenduri pot sa ajung ,si atunci nu prea se poate pescui de gratare ... de manele ...
Cei care administrau anul trecut au niste helestee bine populate pe la Sanpaul (HR),dar aici nu le-a iesit socoteala....
Da asa e" Nu se inghesuie lumea ",ca nu e rentabil ptr.EI ... nu pot sa scoata pestele din apa ,fundul avand un relief mai aparte si o suprafata considerabila nu pot gestiona cum vor ei una cu doua .... De un timp incoace nu prea am fost pe acolo ca numai in weekenduri pot sa ajung ,si atunci nu prea se poate pescui de gratare ... de manele ...
Cei care administrau anul trecut au niste helestee bine populate pe la Sanpaul (HR),dar aici nu le-a iesit socoteala....
am dat o fuga weekendul acesta pana la Bezid insa lacul e inca inghetat bocna, daca va fi cald ca in ultimele zile poate weekendul urmator, poate celalalt se va putea iesi cu barca pe lac.kzoli scrie:Ceva noutate ?
lacul nu mai este in administrarea celor de la AGROPISC SRL, din cate am inteles de la un reprezentant al firmei, lacul ar fi reintrat sub administrarea AJVPS Mures, cel mai probabil se va pescui pe el cu permis ANPA si viza AJVPS Mures.
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !
Nici anul trecut nu mai era sub administratia lor... permis ANPA ajunge, deocamdata doar la copcafmarius scrie:am dat o fuga weekendul acesta pana la Bezid insa lacul e inca inghetat bocna, daca va fi cald ca in ultimele zile poate weekendul urmator, poate celalalt se va putea iesi cu barca pe lac.kzoli scrie:Ceva noutate ?
lacul nu mai este in administrarea celor de la AGROPISC SRL, din cate am inteles de la un reprezentant al firmei, lacul ar fi reintrat sub administrarea AJVPS Mures, cel mai probabil se va pescui pe el cu permis ANPA si viza AJVPS Mures.

sa speram ca se dezgheata inainte de prohibitieChief scrie:Daca o tine tot asa cred ca pe duminica e dezghetat... DACA! Si probabil duminica sunt acolo
daca da, atunci pe weekend sunt prezent si eu acolo.

daca vrea cineva transport pana acolo sau sa facem un share la o barca ( 1 pers 2 ) puteti sa imi lasati un mesaj pm.
intrebare pt. cei din MS ... a inceput AJVPS sa elibereze permise ? Au un program de gravide acolo ..pana la ora 14 luni-vineri, nu am reusit sa ajung inca
daca vrei sa prinzi si la anul - catch and release !