A venit iarna........ce facem

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

someru'
utilizator nou
utilizator nou

A venit iarna........ce facem

Mesaj de someru' » 12 Dec 2007, 12:39

Salut!
E prima mea postare pe forum asa ca aveti putzintica rabdare cu un biet incepator..........
:wink:
E frig, decembrie si sunt "somer".....adica am destul timp liber
Posed masina, dorinta si un pic de nebunie ca sa merg la pescuit pe vremea asta asa ca intrebarea este: ce si pe unde se poate pescui in decembrie?
8) 8) 8)
Astept sugestii sau propuneri concrete(cat mai decente ca-s om insurat)
8) 8) 8) 8)

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Dec 2007, 12:55

se poate pescui pe langa bucuresti, pa gostilele, frasinet/valea-argovei/gurbanesti, de regula ape adanci, pentru ca s-a facut cam frig si pestii sunt mai anesteziati.
cu insistenta si rabdare se poate prinde, baltile alea chiar mai au ceva rapitori.
iti trebuie o lanseta, cu mulineta si fir + niste jiguri, silicoane....greutati variate eu unul am in trusa de la 3g la 20g, asta pentru lacuri.

sau poti incerca Dunarea......zona giurgiu, eu nu am fost recent...dar cum spui ca timpul nu-ti lipseste...poti incerca!
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

someru'
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de someru' » 12 Dec 2007, 13:35

mersic pentru incurajari da' n-am fost decat o data singur la pescuit si nu-mi mai trebuie.......
ma gandeam sa merg in zona izbiceni 2-3 zile
am posibilitate de cazare caut alt "nebun"..... care sa stie cat de cat zona
8) 8) 8)
8) 8) 8)
8) 8) 8)
Ultimu' stinge lumina........
8) 8) 8)

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 12 Dec 2007, 19:46

bai fratilor dar peste tot unde intreaba unu de o balta pe langa bucuresti se posteaza numai gostilele,valea argovei,darvari etc si lumea se duce acolo cu gandul ca da in animale :lol: :lol: :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 12 Dec 2007, 20:16

stii tu alte balti unde sa se prinda peste la data asta din an?
suntem in 12.decembrie, multe ape au avut un rand de pojghita de gheta deja...
eu as recomnda fierbinte, balti cu apa adanca...4-6m abordabila de pe mal, sau din barca.
la branesti 3 e frumos si are salau, dar daca te vad paznicii ca fluturi un twister in aer....se prea poate sa te iei la bataie cu iei.
iar de la gurbanesti la frasinet... sunt 50 dekm de maluri.
si da, sunt animale pe acolo, din toate speciile.
la sarulesti e iarasi frumos, dar este putin mai scump, dar merita. :D
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

cipic
veteran
veteran

Mesaj de cipic » 12 Dec 2007, 20:55

Pe rauri e baza,rar vezi o balta buna fara sa fie navodita sau fara sa se joace la apa!!!

tali
veteran
veteran

Mesaj de tali » 12 Dec 2007, 21:06

Posed masina, dorinta si un pic de nebunie ca sa merg la pescuit pe vremea asta asa ca intrebarea este: ce si pe unde se poate pescui in decembrie?
Daca te trezeai si tu putin mai devreme adica acum 2 sau 3 sapt am fi mers la pescuit dar gandestete ca in weekend incepe sa ninga si cam s-a terminat sezonul singura sansa de a mai mere la pescuit e aceea de a fi la mana vremii :cry:

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Dec 2007, 21:52

someru' scrie:mersic pentru incurajari da' n-am fost decat o data singur la pescuit si nu-mi mai trebuie.......
ma gandeam sa merg in zona izbiceni 2-3 zile
am posibilitate de cazare caut alt "nebun"..... care sa stie cat de cat zona
8) 8) 8)
8) 8) 8)
la izbiceni,nu mai e ce a fost,oare de ce ? :cry:
pe vremea asta la izbiceni,poti incerca salaul,dar sus pe baraj,in dreptul ecluzelor,cu jig greu de 20-24gr,dar atentie la vreme ca te spulbera vantul sus pe baraj
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

someru'
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de someru' » 13 Dec 2007, 12:57

tali scrie:
Daca te trezeai si tu putin mai devreme adica acum 2 sau 3 sapt am fi mers la pescuit dar gandestete ca in weekend incepe sa ninga si cam s-a terminat sezonul singura sansa de a mai mere la pescuit e aceea de a fi la mana vremii :cry:
de trezit m-am trezit eu de dimineatza.....cand am realizat ca prietenii mei ori sunt frigurosi, ori sunt insurati ori au un job unde li se pregateste o statuie.....
cat despre barca...... fiind somer n-ab bani sa-mi cumpar una(inca)
:wink:
asa ca maine, singur sau nu plec pe balta..... nu stiu inca pe care dar poate ma dumiresc in seara asta
8) 8) 8)
Accept sugestii sfaturi sau propuneri concrete(cat mai decente ca-s om insurat)
8) 8) 8)
8) 8) 8)
Ultimu' stinge lumina........
8) 8) 8)

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 13 Dec 2007, 13:38

Bine-ai venit pe forum si sper sa gasesti parteneri de peste in compania carora sa te simtzi bine.
someru' scrie:Accept sugestii sfaturi sau propuneri concrete(cat mai decente ca-s om insurat)
8) 8) 8)
In alta ordine de idei, se pare ca te-a marcat tare de tot casatoria asta! :twisted:

Scrie răspuns