A fost cineva in ultimile zile?

contine topic-uri care au ca subiect balti sau locuri de pescuit sportiv

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

A fost cineva in ultimile zile?

Mesaj de Lostrita » 06 Aug 2006, 11:28

A iesit cineva pe Prut in ultimile 2 zile? Cum este apa ce se prinde ? Maine ies cu un prieten pentru 2 zile pe Prut.Ceva sfaturi pareri pentru pescuitul pe timp de noapte?Va multumesc.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 07 Aug 2006, 11:24

Salut!

A fost frate'meu sambata si duminica pe lacul de linistire de la Stanca...
cel mai bine a raspuns avatul atat la artificiale(vobler in special) cat si la pestisor.

A mai luat salau la pestisor, biban la spin si caras la rama.

Recomandare pt pescuitul pe noapte...vorbeste inainte cu granicerii sa nu iti faca probleme!!!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

Lostrita
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Lostrita » 07 Aug 2006, 12:34

Armand scrie:Salut!

A fost frate'meu sambata si duminica pe lacul de linistire de la Stanca...
cel mai bine a raspuns avatul atat la artificiale(vobler in special) cat si la pestisor.

A mai luat salau la pestisor, biban la spin si caras la rama.

Recomandare pt pescuitul pe noapte...vorbeste inainte cu granicerii sa nu iti faca probleme!!!
Mercy de raspuns Armand.Acum am sunat la politia de frontiera si se pare ca in tara asta fiecare face ce vrea. Legea este votata , aprobata dar politia de fr nu stie nimic de ea. cica nu au primit nimic de sus... precum ca am avea voie sa stam pe timp de noapte la pescuit in apele de frontiera. Tocmai ma pregateam de iesire si nu stiu ce sa fac... Sa plec din tara nu? Mama masii de birocratie si cine ma facut in tara lu peste.

georgelucius
senior
senior

Mesaj de georgelucius » 07 Aug 2006, 14:07

Am fost ieri si alaltaieri la Stanca.
Erau pescari care pescuiau noaptea, dotati cu generator electric pe benzina si cate 3-4 stalpi cu becuri halogen la 220V.
Nu faceau mai nimic.
Am incercat si eu sa pescuiesc in noaptea de sambata, dar dupa ce in ultimii ani am dat exclusiv la spin ziua, cand a trebuit sa fac monturi si restul la lumina lanternei, mi-am bagat picioarele in pescuitul de noapte.
Peste zi am luat avat, si biban la spin.dar capturi mici la limita legalitatii.
Prietenii mei cu care eram luau la rama bibani intre 0,5 si 1kg., care sincer imi pareau enormi.
Au terminat ramele si au dat la pestisori vii cu aceleasi rezultate.
Vizavi de mine un pescar lua la pestisori vii salai de 2-3 kg in ritm constant.
Am incercat tot ce aveam in cele 3 truse de spin (crede-ma ca destule naluci) si degeaba.
Data viitoare mai mult ca sigur voi da si eu la pestisor :oops: Asta este!

PS. in timp ce scoteam la spin un avat de 30cm, s-a repezit in el o stiuca imensa si l-a tinut in dinti pana am adus-o la piciorele mele.
Eu nu stiam care e faza vad stiuca de cateva kilograme bune, dau sa bag mana dupa ea si sa vezi cum am ramas cand am scos din apa avat de 30cm, plin de sange, taiat de coltii stiucii.Poate daca il inghitea era ceva dar il prinsese exact din lateral, cam asa cum aduce un caine un bat in gura.

Scrie răspuns