Daca stie cineva ceva de aceasta locatie il rog sa-mi spuna si mie ce si cum prin zona. M-am trezit cam tarziu, tinand cont, k maine ma duc pe acolo. Am auzit k se prinde clean, pastrav si salau(dintre speciile de raptori).
Daca puteti sa-mi spuneti ce, cum si unde, sau macar aproximativ, sa nu pierd vremea aiurea pe lac. In principiu o sa incerc la gurile de varsare......
3 APE
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
eu am fost intr-un weekend, dar mai mult la "iarba verde" cu cativa prienteni nepescari. Bineinteles ca eu am si dat de cateva ori, in stanga barajului (cum stai pe baraj cu fata spre lac) Am prins numai clean la buldo si vobler. Am mai vazut pe unii dand la rotativa. Nu am vazut sa se fi prins salau sau pastrav. Oricum, la cata populatie era, si la cate hidrobiciclete si barci erau pe lac, slabe sanse de pastrav. Acum, fiind putin mai rece cred ca nu va mai fi asa multa populatie pe acolo.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski
- bluesky1ro
- utilizator constant
Salut, topicul e vechi, dar lumea mai merge pe acolo, asa ca o sa fac citeva recomandari. Am prins acolo, clean(majoritar) e bine sa incerci la voblere mici si peste mic, caras la rima si piine in apropierea stufului, pietrari la rima, salaiasi la peste mic. pastravul e foarte rar, e bine sa incerci pe vaile micilor afluenti. Trofeul meu clean de 1.5 kilograme la vobler acolo 

Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...
- juventinu88
- utilizator constant
-
- veteran
- bluesky1ro
- utilizator constant
Ia si niste voblere salmo, cel putin la clean si pastrav sunt mai reusite decit cozma si rapala la un loc, vibratia e mult mai puternica, personal am avut rezultate foarte bune cu ele.razvan cristescu scrie:De cativa ani s-a introdus salau pt. starpirea cleanului care distruge habitatul pastravului.Niste prieteni apropiati au prins ceva strapazani la voblere Cozma anul trecut.Maine ma voi duce si eu acolo,prietenii mei au plecat deja de azi dar pe mine azi ma vrea "pacentii"...
Traim intr-o tara frumoasa, pacat ca e populata...