licitate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: licitate
Multa sanatate iti urez .
Haideti si dumneavoastra , domnilor cu magazinele , bagati mana in fondul de protocol , ca aveti de unde .
Haideti si dumneavoastra , domnilor cu magazinele , bagati mana in fondul de protocol , ca aveti de unde .
ti-ai gasit unde sa ceri ajutor
relax no need ! ma descurc daca totul merge bine peste o sapt poate ajung acasa si voi face un trat 1 data pe sapt 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
-
- veteran
Ma bucur sa aud asta . Da as vrea sa vad ca si ei sunt alaturi de noi , ca nu suntem doar clientii lor ...
la noi nu o sa vezi asa ceva ever !
atata timp cat o sa cumperi din magazine de n milioane vei fi tratat ca un rege
daca pui doar intrebari ti se va raspunde la cateva si apoi ti se va da de inteles ca deranjezi...
numai zic de conceptul garantie...cum este inteles la noi.pana iesi din magazin
daca pui doar intrebari ti se va raspunde la cateva si apoi ti se va da de inteles ca deranjezi...
numai zic de conceptul garantie...cum este inteles la noi.pana iesi din magazin

-
- veteran
Nu am avut placerea sa te cunosc GRECULE dar iti doresc insanatosire grabnica,si sper sa treci peste orice probleme ai avea cu bine!
Numai bine si sanatate maxima!
Numai bine si sanatate maxima!
Licitatie se inchide azi !
Multumesc celor care s-au implicat, chiar nu ma asteptam la persoane cu care nu am avut practic nici o legatura decat forumul si pasiunea comuna ! sper sa ne vdm candva la un peste pe malu apei nu doar in spatele ecranului
!
Multumesc celor care s-au implicat, chiar nu ma asteptam la persoane cu care nu am avut practic nici o legatura decat forumul si pasiunea comuna ! sper sa ne vdm candva la un peste pe malu apei nu doar in spatele ecranului