licitate
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Moderatori
Re: licitate
Salut Marcele. Asa am inteles ca te cheama. Presupun ca daca astazi inchizi licitatia in mod sigur ti-ai rezolvat problema. Ma bucur sa aud asta indiferent de felul in care ai rezolvat-o. Iti doresc tot binele din lume de-acum incolo. Ma bucura foarte tare faptul ca s-au implicat atat de multi si au facut un gest fata de tine, mai ales cei care nu te cunosc personal. Contrar convingerii multora dintre oameni, ne-a mai ramas totusi in adancul sufletului o farama de umanitate. Apreciez foarte mult ce s-a intamplat in cazul tau si sper sa vedem mai multe gesturi si actiuni de ajutor dezinteresat pe acest forum, decat tot felul de porcaieli. Multa sanatate si tot ce iti doresti. Stima si consideratie pentru toti cei care s-au implicat dezinteresat. Poate facem canva si o partida de pescuit. Nu se stie niciodata ce ne ofera viata.
problema nu este rezolvata in totalitate dar am decis sa inchid licitatia deoarece am venit acasa pt cateva zile si asa am stabilit ca se v-a inchide cand ajung acasa . vineri ma intorc la cj pt tratament si control lucru pe care il voi face saptamanal in caz ca nu intervine altceva ! 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Iti doresc multa sanatate si ''succesuri''. ''esecele''sa fie la altii.

asa sa fie cat despre pescuit nu ma las dar am decis sa vand ce nu imi este necesar ! prefer sa raman exact cu ce folosesc si asa nu am prea mult timp sa ies nici nu mai stiu sa tin batu in mana 

Nu termin o relatie cu o femeie pana nu o vizitez in trei locuri !
Lasa ca vine si vremea ta. Nu dispera. Gandeste-te ca eu am avut 8 ani in care nu am avut nici o legatura cu pescuitul. Asa cum ti-am spus nu stim niciodada ce ne poate oferi viata.
-
- utilizator nou
Salut,
eu nu prea cunosc personajele de pe acest forum (sunt doar de 2 zile membru), dar cititnd prin rubrica asta de donatii (o idee mareata pt Romania) am inteles ca ai o problema medicala.
Sunt pescar de mic si eu, dar sunt si medic rezident pe chirurgie traumatologica si ortopedica in Germania. Daca vrei contacteaza-ma in privat cu problema ta medicala (ceva detalii) si daca te pot ajuta in vre-un fel anume o fac cu cea mai mare placere (poate o alta parere medicala, sau poate ceva medicamente, etc)
Iti doresc sanatate si astept un PM daca crezi ca te pot ajuta cumva
eu nu prea cunosc personajele de pe acest forum (sunt doar de 2 zile membru), dar cititnd prin rubrica asta de donatii (o idee mareata pt Romania) am inteles ca ai o problema medicala.
Sunt pescar de mic si eu, dar sunt si medic rezident pe chirurgie traumatologica si ortopedica in Germania. Daca vrei contacteaza-ma in privat cu problema ta medicala (ceva detalii) si daca te pot ajuta in vre-un fel anume o fac cu cea mai mare placere (poate o alta parere medicala, sau poate ceva medicamente, etc)
Iti doresc sanatate si astept un PM daca crezi ca te pot ajuta cumva
Am prins Pesisorul de Aur si pe el scria : Made in China!