dorado prinde peste mai bine ca salmo,n-am vazut in actiune drunk-ul dar o sa mi-l iau,daca slider-ul prinde,sunt convins ca asta il bate!!Ilarion scrie:Aceeasi intrebare ma macina si pe mine zilele astea : la pret is cu 10-15 ron mai ieftine decat Salmo Slider dar cine stie cat de prinzatoare sunt.Cristi E scrie:apropo de Dorado,
au un jerk interesant si anume asta - drunk![]()
http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... &kind=3225
l-ati pescuit careva ?
cum e, compartiv cu sliderul de la salmo?
Poate ne raspunde cineva
Voblere Dorado
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Poate imi explica si mie cineva ce inseamna raport calitate pret la un vobler ?Ariann scrie:super misto voblerele de la Dorado.
Sa vedeti Dorado invader...rupe la...biban,clean,stiuca....
Foarte multumit de ele,raportat calitate pret.
Adica daca am un vobler de 80 ron si unul de 8 ron, cu ala de 80 prind 10 avati si cu ala de 8, in aceleasi conditii, prind doar trei, se cheama ca ala ieftin e mai bun, ptr ca raportat la pret, a prins mai mult peste ?

Un vobler de calitate ma refer la cele care concureaza cu marcile consacrate,gen salmo,rapala,etc si nu are pretul asa exorbitant ca si marcile mentionate.Si faptul ca prinde si peste,e perfect,nu?ANDREI RIGA scrie:Poate imi explica si mie cineva ce inseamna raport calitate pret la un vobler ?Ariann scrie:super misto voblerele de la Dorado.
Sa vedeti Dorado invader...rupe la...biban,clean,stiuca....
Foarte multumit de ele,raportat calitate pret.
Adica daca am un vobler de 80 ron si unul de 8 ron, cu ala de 80 prind 10 avati si cu ala de 8, in aceleasi conditii, prind doar trei, se cheama ca ala ieftin e mai bun, ptr ca raportat la pret, a prins mai mult peste ?

Re: Voblere Dorado
Cand mai refaceti stocul la voblerele dorado (tender, scout, etc)? Sau alte marci interesante de la polonezi: Gloog, Bonito, Taps...
Catch and Release va rog frumos!
-
- utilizator constant
Buna ziua,
O sa contactam furnizorul produselor Dorado, speram ca saptamana viitoare sa avem un raspuns.
Multumim frumos.
O sa contactam furnizorul produselor Dorado, speram ca saptamana viitoare sa avem un raspuns.
Multumim frumos.
Sunt interesat de voblerul Lovec Rapy modelel Banana, Humpy si Sniper? Puteti aduce?
- stefanflorin
- veteran
Buna ziua,
Din pacate nu se mai pot aduce modelele respective.
Din pacate nu se mai pot aduce modelele respective.
Urasc atarnatorii!