Voblere Attack

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 20 Mai 2010, 12:50

Boabela alea mici sunt copii dupa yo-zuri snap beans... la fel ca si cele de la Energofish. Astea Attack chiar daca scrie pe ele floating, toate sunt scufundatoare :lol: :lol: Am si eu un pumn de el, insa eu le-am luat cu 4 lei :lol: :lol: No toate merg la fix, da pana acum nu am nimerit nici unul care sa nu fie reglabil, si cumlmea e ca am prin sfoarte bine clean cu ele.... dupa ce am pierdut mai multe snap beansuri, am renuntat sa le mai bag in agataturi si acolo dau numai cu Attack :lol: :lol:

Alte voblere de la Attack nu recomand, am mai incercat si altele si restul sunt elicopter... sau ma rog.. pe aproape... la unele le-am mai introdus eu lestaj si am reusit sa le fac cat de cat functionale.... poate doar popperele, care la banii aia sunt pomana, si nu vad de ce nu ar prinde.

Oricum, boabele alea mici, daca dai in agataturi si risti sa pierzi cateva bucati zilnic, merita luate, numai grija, majoritatea lucreaza doar la viteza mica de recuperare si nu merg in curent.
Imagine

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 22 Mai 2010, 10:16

costi, de pe unde le-ai luat cu 4 lei? tot on-line? si ce ai recomanda, avind in vedere ca le folosesti?
ms!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

costi
veteran
veteran

Mesaj de costi » 22 Mai 2010, 11:08

Eu le-am luat de la un magazin Gipo, da anul trecut. Am folosit cam 3 nuante, nu le stiu la coduri, unul natural, ceva gen silver holo, unele ceva gen biban, cu dungi pe spate si cele firetiger.
Imagine

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 24 Mai 2010, 09:18

aha...multumesc de raspuns...am plecat in cautareee... :wink: :D
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

Scrie răspuns