Seria XML-Cabelas?
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Seria XML-Cabelas?
Cumva blancurile de la betele cabelas pe care le vindeti sunt facute de G loomis??
-
- veteran
-
- veteran
- Mugurstefan
- veteran
Pai din ce am citit eu XML si xxx Eagle is proiectate tot de G Loomis. Sunt insa cu totul alte materiale dar G Loomis nu le vinde sub brandul lui !
daca gresesc va rog sa ma corectati !
daca gresesc va rog sa ma corectati !
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Pe forum-uri americane (nu mai retin care)am citit useri spunand ca blank-urile folosite pt. batul XML sunt facute de G.LOOMIS(nu am citit acelas lucru despre xxx EAGLE II),poate sa fie adevarat sau nu,ceea ce e important e ca si XML si xxx EAGLE II la pretul la care se vand sunt de f. buna calitate.
La fel de adevarat este ca si alte blank-uri cu renume mai mic sunt la fel de bune (daca nu mai bune) ca multe din blank-urile G.LOOMIS si uitati-va un pic la blank-urile RAINSHADOW,blank-uri exceptionale din toate punctele de vedere(facute de firma lui BILL BATSON,BATSON ENTERPRISE).
Celor ce au auzit de betele KISTLER(facute in Houston de TREY KISTLER),le pot spune ca betele HELIUM LTA sunt facute pe blank-uri RAINSHADOW.
De blank-urile ALL STAR TITANIUM ce nu mai pot fii gasite decat ocazional,nu mai spun nimic cei ce si-au facut bete pe ele stiu deja daca sunt bune sau nu,la fel si cei ce au bete ALL STAR TITANIUM cumparate din magazin.
Jean Scurtu
La fel de adevarat este ca si alte blank-uri cu renume mai mic sunt la fel de bune (daca nu mai bune) ca multe din blank-urile G.LOOMIS si uitati-va un pic la blank-urile RAINSHADOW,blank-uri exceptionale din toate punctele de vedere(facute de firma lui BILL BATSON,BATSON ENTERPRISE).
Celor ce au auzit de betele KISTLER(facute in Houston de TREY KISTLER),le pot spune ca betele HELIUM LTA sunt facute pe blank-uri RAINSHADOW.
De blank-urile ALL STAR TITANIUM ce nu mai pot fii gasite decat ocazional,nu mai spun nimic cei ce si-au facut bete pe ele stiu deja daca sunt bune sau nu,la fel si cei ce au bete ALL STAR TITANIUM cumparate din magazin.
Jean Scurtu
-
- veteran
-
- veteran
-
- veteran