Rugaminte - Feedback de la clienti !

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Feb 2007, 00:27

Maine ar trebui sa imi ajunga comanda, dar surpriza vine prin Colet Expres iar eu selectasem Posta Romana.
Am citit si celelalte info de pe site si am dat de urmatoarele:

Cod: Selectaţi tot

3. Posta Romana
Tarif - 9.9 RON (cu plata ramburs)
Pachetele ce depasesc 2kg se taxeaza suplimentar 3 RON/kg

Clientul se va deplasa la cel mai apropiat oficiu postal pentru a ridica pachetul. Nu expediem prin Posta Romana decat in orasele neacoperite de firma Colet Express. Factura va fi prezenta in pachet, si va include si cheltuielile de expediere.
ar trebui scrise informatiile astea intr-un popup sau ceva de genul in momentul cand se selecteaza transportul prin posta romana (nu imi amintesc sa se fi mentionat atunci ceva).

nu-mi plac curierii astia, am facut o alta comanda de la buc (alt site) si dupa 3 saptamani ii sun sa ii intreb de comanda si aflu ca deja se intorsese la ei iar eu n-am primit nici o notificare prin telefon sau macar posta :evil: Lucrez cu posta romana de ani de zile si sunt multumit de ei cu atat mai mult cu cat imi sunt si in drum deci pot lua coletul cand vreau :)
Daca le zic la Colet Expres sa vina la o adresa anume vin? sau tre sa ma duc eu la ei.....

Sorin
Moderator
Moderator

Mesaj de Sorin » 16 Feb 2007, 09:55

danr scrie:au venit bertilure, profitati acum de ele pana nu se dau :lol:
intr-o saptamana se scumpesc
lynx nu sunt ?
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Feb 2007, 10:06

johnny,

spre deosebire de posta romana, prin coletex ajunge pachetul in 24 ore, in siguranta, si ai numar de telefon unde poti suna si aranja unde sa te duci sa iei pachetul
este deci serviciu de coletarie, la fel ca la posta
in afara de asta, avem si noi un control la trimiteri, nu e gaura neagra ca la posta, unde dupa o saptamana nu stii unde e pachetul tau, iar banii vin inapoi dupa 3 saptamani si nu stii pe unde sunt :lol:
nemaivorbind de cozile de la posta
si pretul este acelasi
nu-ti plac curierii, dar e mai bine ca a ajuns in 24 ore, nu :)

numerele de contact coletex pe fiecare oras sunt trecute in pagina Transport pe magazin, poti suna si te poti duce sa-l iei azi dupa-amiaza

numarul de contact pentru timisoara este 0729/36.36.56

referitor la lanterne, daca producatorul nu precizeaza autonomia, nu putem nici noi s aprecizam.....

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Feb 2007, 10:12

sorine, nu avem lynx
le-am pune pe toate pe magazin, dar inca eugen nu face fata cu productia

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Feb 2007, 12:19

danr scrie:johnny,

spre deosebire de posta romana, prin coletex ajunge pachetul in 24 ore, in siguranta, si ai numar de telefon unde poti suna si aranja unde sa te duci sa iei pachetul
este deci serviciu de coletarie, la fel ca la posta
in afara de asta, avem si noi un control la trimiteri, nu e gaura neagra ca la posta, unde dupa o saptamana nu stii unde e pachetul tau, iar banii vin inapoi dupa 3 saptamani si nu stii pe unde sunt :lol:
nemaivorbind de cozile de la posta
si pretul este acelasi
nu-ti plac curierii, dar e mai bine ca a ajuns in 24 ore, nu :)

numerele de contact coletex pe fiecare oras sunt trecute in pagina Transport pe magazin, poti suna si te poti duce sa-l iei azi dupa-amiaza

numarul de contact pentru timisoara este 0729/36.36.56

referitor la lanterne, daca producatorul nu precizeaza autonomia, nu putem nici noi s aprecizam.....
a venit se pare, si partea "frumoasa" e ca tre sa ma deplasez eu la cucuietii din deal ca sa ridic coletul :evil:
cat o sa dau pe taxi ca sa ridic coletul nu s-a keltuit cu taxele postale...
napsa.

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Feb 2007, 12:40

ok, johnny, spune cat a fost taxiul si iti fac reducere la comanda viitoare
comanda viitoare o trimitem prin posta, numai te rog mentioneaza la observatii va doresti neaparat posta, sa stie baietii cum sa procedeze

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 16 Feb 2007, 13:37

dan, nu vreau sa-mi faci reducere! :)
am postat aici doar sa semnalez o eroare de informare din softul cosului de cumparaturi, daca se zicea ca se trimite prin coletex cand am facut selectia pe "Posta Romana" stiam la ce sa ma astept (sau sa nu mai continui :P )...asa am fost informat prin mail de motoda de livrare si nu corespundea cu optiunea mea ;) E adevarat ca se specifica pe site prin ceva linkuri de informare ca livrarea se face prin coletex daca exista in orasul respectiv dar nici sa stau sa citesc toate linkurile din site cand eu vreau sa fac o comanda rapida nu e ok ;)
De 8-9 ani fac cumparaturi pe net prin posta romana, motivul il reprezinta preturile mai avantajoase fata de buticarii locali cu 30% adaos, apoi si oficiul postal care e in drumul meu zilnic, coada nu prea este si oricum am rabdare sa astept ca doar sunt pescar nu? :D

las' ca ma duce prietena sa il ridic :cooler:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 16 Feb 2007, 14:14

ok, multumesc pentru sesizare
esti primul client care nu se bucura ca ii vine coletul mai rapid si scapa de posta romana :lol:

meas
veteran
veteran

impresie

Mesaj de meas » 16 Feb 2007, 20:19

Vin cam tarziu cu feed-back-ul,dar mai bine mai tarziu decat deloc. :D
Foarte multumit de serviciul oferit de Totalfishing :D :D
Sculele ajunse repede,in buna stare.
Vanzare buna in continuare :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 03 Mar 2007, 11:50

raspuns prompt,servire ireprosabila,livrare rapida.
ce mai e de zis?nimic................aaa,ba da,
EXCELENT Dane si tineti-o tot asa.
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns