Pescuit la stiuca in Suedia

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rene
utilizator nou
utilizator nou

Pescuit la stiuca in Suedia

Mesaj de rene » 26 Mai 2009, 22:30

Oare de ce noi nu avem balti precum cei din Suedia. Au aparut si la noi oferte de pescuit in Suedia la stiuca, vezi pe www.stiuca.ro. oare de ce aia pot si noi nu putem?? ca noi avem Delta Dunarii...Daca nici anul asta nu prind, jur ca-mi strang bani si ma duc la stiuca in Suedia, am vazut ca nici macar nu costa asa de mult 4-500 euro/persoana. PS: vreau feedback de la cei acre au fost la stiuca acolo...

dadrian
junior
junior

Mesaj de dadrian » 16 Iun 2009, 17:44

raspunsul este clar ei sant suedezi si noi santem romani. m-am intors de o saptamana din suedia si sincer imi pare rau ca a trebuit sa vin in tara.am pescuit 7 zile la stiuca si pot sa spun ca am prins la greu.am fost undeva in regiunea Gavle,la aprox 8-9 sute km.de capitala.casa (cabana)unde am stat a costat aprox.200 eur si se puteau caza 5-8 persoane in conditii bune.bucatarie ,baie,frigider ,etc plus o barca cu rame.permisul de pescuit a fost aprox 40 eur.in acesta perioada in zona respectiva este ziua tot timpul deci am pescuit la toate orele posibile.media a fost 30-40 de bucati per partida(5-6 ore),greutate pana la 5 kg.

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 16 Iun 2009, 17:53

...stiti vorba aia...sa fiti sanatosi...dar o alta modalitate de promovare nu gasiti?!..ca e prea agresiva...si sincer nu as da 20 de Suedii pe o Delta.... :wink:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 16 Iun 2009, 19:16

dadrian scrie:raspunsul este clar ei sant suedezi si noi santem romani. m-am intors de o saptamana din suedia si sincer imi pare rau ca a trebuit sa vin in tara.am pescuit 7 zile la stiuca si pot sa spun ca am prins la greu.am fost undeva in regiunea Gavle,la aprox 8-9 sute km.de capitala.casa (cabana)unde am stat a costat aprox.200 eur si se puteau caza 5-8 persoane in conditii bune.bucatarie ,baie,frigider ,etc plus o barca cu rame.permisul de pescuit a fost aprox 40 eur.in acesta perioada in zona respectiva este ziua tot timpul deci am pescuit la toate orele posibile.media a fost 30-40 de bucati per partida(5-6 ore),greutate pana la 5 kg.
Scump, domle, scump! Dincolo era mai ieftin! :lol:
In Vasterbotten dadeam 70-100 euro pe noapte pentru locuinta de 5-8 persoane, iar taxa de pescuit era de 5-10 euro pe zi. Am fost pe un lac unde media stiucilor era peste 80 cm. Plus pe rauri e ceva incredibil pescuitul la stiuca printre pastravi si lipani. Stiucile peste metru sunt chiar frecvente. E pacat sa nu mergi odata intre atatea excursii in Delta. Intelegi altfel natura!

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 16 Iun 2009, 20:31

Mi-au venit niste rude din Oregon....se duc la peste in fluviu Columbia....(spuneau ca e mai mare decat Dunarea...nu stiu ce sa zic pana il vad)....si se prind la crapi...ca in vremurile bune in dunare...de ce sa nu mergem acolo....
In fine.....era vb de o reclama mascata....sau poate directa... pe care o facea domnul respectiv.
Si repet....nici o suta de stiuci de Suedia de peste 10 kile nu vor face cat marlita mea de Delta,cand ma prinde rasaritul pe balta .....

darkseth
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de darkseth » 16 Iun 2009, 20:34

Uitasem sa spun.......poti intelege la fel de bine natura si din Romania....uneori chiar mai bine.....dar,fata de ei noi nu avem spirit civic.Daca un suedez va face pe "electricianul" si e vazut,ce se va intampla cu el si ce se intampla la noi?

Scrie răspuns