Ochii...
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Ochii...
cum se lipesc ochii aia "autoadezivi"?Nu sunt auto adezivi sau nu ma pricep eu...Invatati-ma cum sa-i lipesc(cu apa calda,cu fierul de calcat,naiba stie...pacat de ei ca nu-i pot folosi...)Ma aude cineva de la magazin?
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
- senior
Si eu mi-am cumparat, inca din aia mai scumpi sa fiu sigur. Cormoran. Calitatea este execrabila. Am incercat sa ii lipesc pe oscilante. Ce vorbesti, aluneca autoadezivul pe tabla si dupa doua zile. Nu se lipesc de nici o culoare.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
-
- senior
avui si io tot cormoran
in naivitatea mea , mi-am zdrelit unghiile incercand sa dezlipesc vreu strat ca sa gasesc autoadezivu' -:))
porma il lipii cu superglue , da-s de kkt ....vreau sa-i dezlipesc pe toti ...nicio sfaraiala ...
cred ca ochii aia care se ataseaza fara sa iasa in relief sunt mai buni .....de fapt o simpla amprenta de contrast cred ca e arhisuficient.
in naivitatea mea , mi-am zdrelit unghiile incercand sa dezlipesc vreu strat ca sa gasesc autoadezivu' -:))
porma il lipii cu superglue , da-s de kkt ....vreau sa-i dezlipesc pe toti ...nicio sfaraiala ...
cred ca ochii aia care se ataseaza fara sa iasa in relief sunt mai buni .....de fapt o simpla amprenta de contrast cred ca e arhisuficient.
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.