Am pus mana pe ele, mie imi plac mai mult decat orice Shimano la banii lor, nemaivorbind de alte lansete.
Poate si pentru ca sunt modelele pentru piata americana, mai nervoase

http://www.totalfishing.ro/lansete-daiw ... 1_287.html
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Toni, spune-mi te rog, in continuare multumit de iaconelli-ul asta ? Nu de alta, dar m-ar bate un gand ! Multumiri anticipate !toni f scrie:confirm ...
am luat un iaconelli de-ala pana in 21 de grame mai mult asa ca m-a batut la cap un nene, si ca am vandut premieru mic de 14 grame...
pot sa zic cu mana pe inima ca am fost surprins intr-un mod deosebit de placut ... extrem de senzitiv, cu rezerva de putere (in clasa ei binenteles), actiune ce trebuie, finisaje impecabile ....
am pescuit cu el in rangeul de greutate, 7-21 de grame, si se comporta excelent la fiecare capat ... idealul in aruncare este chiar limita superioara, 21 de grame, cu care lanseta se incarca superb, fara absolut nici o problema ....
pentru 300 de ron , mi se pare un mega deal ... e un bat care ar merita si 600 la ce stie ...
singura chestie : e dintr-o bucata ... dar cu un tub de plastic de la balzer am descoperit ca de fapt nu e asa incomod pana la urma .... mere in masina pe langa sacaun frumos si nu am treaba .....
nu am scris sa fac reclama sau altceva , ci pur si simplu sa dau si eu un feedback fata de un bat de care sunt foarte satisfacut ....