Maver Stralis Light !

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
catalin66
veteran
veteran

Maver Stralis Light !

Mesaj de catalin66 » 08 Mai 2008, 15:06

Va salut! Am si eu o problema. Vreau sa comand o lanseta Maver Stralis Light . Ce ma intereseaza : varianta de 2.70 6-20 g este mai moale decit cea de 2.40 5-12 g din cauza lungimii? Nu intrebam asta dar la mine in oras nu am gasit sa pot sa o pipai eu, sa-mi dau seama .Mentionez ca vreau sa dau cu ea in Dunare unde este ceva curent iar o varga mai moale nu ar fi prea buna .Am scris si pe forum dar nu am primit informatii decat despre varianta 2.40 5-12 g , pe mine m-ar interesa mai mult cea de 2.70 6-20g pentru a pute arunca mai departe. Va multumesc !

Craciun Daniel
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Craciun Daniel » 29 Apr 2009, 11:16

Salut, poate e cam intarziat raspunsul insa va fi de ajutor celor care vor citi de acum. Maver Stralis Light Plus Spigot 5-20 gr este o lanseta de calitate garantata Maver, o am si eu insa cel care achizitioneaza asa ceva trebuie sa stie la ce vrea sa o foloseasca inainte de a o comanda. Dupa parerea mea ceasta actiune este una fina, pentru biban, rapitori cu voblere mai mici, iar pentru un pescuit un pic mai in forta (salau cu twister, vobler) ape cu curenti eu zic ca trebuie orientat pana la 40 gr sa duca lanseta. etc. Cei mai experimentati decat mine in spining stiu mai bine raportul dintre actiunea lansetei si tipul pretat de pescuit, poate ma corecteaza ei daca gresesc si mai completeaza, insa Lightul Plus Spigot 5-20 gr nu cred ca ar merge la Dunare in curenti, ar fi cam "moale".

catalin66
veteran
veteran

Mesaj de catalin66 » 06 Mai 2009, 19:57

Daniel ! Multam de raspuns , totusi .

Cand am intrebat de batul asta de abia stiam cu ce se maninca spinningul . Nu ca acum as sti , dar m-am mai dumirit .

Da, pentru Dunare este moale , in curent cu voblere se cam blegeste , de altfel eu l-am modificat un pic .

I-am taiat din varf pana la primul inel si i-am scurtat din grip cam 10cm si am bagat un pic de plumb in maner .

Astfel a devenit un bat destul de interesant . De atunci mi-am mai luat si alte bete de spin dar l-am pastrat si pe acesta pentru ca este un bat foarte , foarte senzitiv . Cine are bete Maver stie despre ce vorbesc .

Scrie răspuns