Lineaeffe pronto carp - revoltator

Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Bogdan_Alex
veteran
veteran

Lineaeffe pronto carp - revoltator

Mesaj de Bogdan_Alex » 18 Mar 2007, 00:45

Va salut!
Sunt teribil de suparat din cauza urmatorului lucru:
am facut o comanda in care am solicitat 2 lansete pronto carp. o domnisoara m-a anuntat ca este o problema cu stocul si ca nu mai este decat una. ca urmare am luat la repezeala un UK Carp, lanseta f buna dar teribil de incomoda(1.88m/tronson). Ca dupa ce am primit comanda sa vad pe site ca stocul a scazut de la 2 la 1. Acum vin si intreb...daca tot nu mai exista, nu trebuia sa fie 0 bucati?! Ca daca incerc sa fac acum comanda si este pe stoc ar fi o mare dovada de neseriozitate. Imi poate explica si mie cineva cum sta treaba si daca mai pot intra in posesia unei lansete pronto?

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Mar 2007, 21:05

salut,

eu nu sunt implicat in operatiunile firmei, dar daca ti-a spus ca nu mai este decat una, inseamna ca nu mai era decat.... una
faptul ca dupa aceea mai aparea una pe stoc provenea probabil dintr-o eroare, care s-a remediat
este adevarat ca este neplacut sa figureze ceva cu stoc si sa nu mai fie cate apar, dar din nefericire deocamdata nu am ajuns la nivelul la care sa ne permitem sa tinem toate produsele la noi in stoc
sunt foarte multe si valoarea este uriasa
pronto carp le livram din stocul importatorului, si mai apar inadvertente, care se pot rezolva rapid telefonic.....

imediat cum aduce importatorul pronto carp, dam un e-mail

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 18 Mar 2007, 23:36

thnx....daca o sa mai am bani atunci :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 18 Mar 2007, 23:49

doamne ajuta :lol:

Scrie răspuns