Lanseta Xzoga Black Mamba 80MHF2
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Lanseta Xzoga Black Mamba 80MHF2
S-a dat ?
Ieri era in stoc azi vroiam sa vin sa o iau dar nu mai este.
Cand mai aduceti modelul acesta?
Ieri era in stoc azi vroiam sa vin sa o iau dar nu mai este.
Cand mai aduceti modelul acesta?
- stefanflorin
- veteran
Re: Lanseta Xzoga Black Mamba 80MHF2
Salut,
Da-ne un telefon sa facem o comanda pe ea daca doresti, oricum luni se aduce iara pe magazin
Da-ne un telefon sa facem o comanda pe ea daca doresti, oricum luni se aduce iara pe magazin

Urasc atarnatorii!
Wtf, acum e in stoc.. e adevărat?
-
- utilizator constant
Salut,
Stocurile se refac in fiecare zi. Plaseaza o comanda pe produs si maine il ridici din magazin.
Stocurile se refac in fiecare zi. Plaseaza o comanda pe produs si maine il ridici din magazin.

cred ca eu sunt de vina.... am luat una vineri. Ar fi de precizat ca modelul este Black Mamba 2017, nu am pus mana pe modelul anterior, deci nu pot face comparatie. Si inca o chestie.... pe bonul meu de casa scrie "articole de pescuit", nu am primit garantie/factura desi am solicitat.
Lanseta este fast, dar sincer eu o vad o lanseta de voblere. Lanseaza foarte bine, inclusiv sub plaja de 15g. Peste 30g nu am incercat.
-
- utilizator constant
Buna ziua,
Garantia este in baza bonului, pe o perioada de 2 ani de zile, pentru defecte de fabricatie. Pastrati bonul (este bine sa ii faceti o copie). Nu avem certificate de garantie tipizate pentru Xzoga, in afara de asta, orice certificat de garantie este nul daca nu este in prezenta unui bon fiscal .
O zi placuta!
Garantia este in baza bonului, pe o perioada de 2 ani de zile, pentru defecte de fabricatie. Pastrati bonul (este bine sa ii faceti o copie). Nu avem certificate de garantie tipizate pentru Xzoga, in afara de asta, orice certificat de garantie este nul daca nu este in prezenta unui bon fiscal .
O zi placuta!
Pe bon scrie "articole de pescuit" , pot veni peste 3 luni la voi si imi puteti spune ca am cumparat nada sau porumb dipuit
))).... am solicitat intre timp o factura pe email. Cred ca totusi puteti rezolva cumva situatia, avand in vedere volumul de vanzari si vechimea pe piata. In plus puteti avea probleme cu OPC ul, pentru ca pe bonul fiscal trebuie individualizate bunurile cumparate.

-
- utilizator constant
Salut,
In prezenta bonului putem vedea exact ceea ce ati achizitionat de la noi.
In prezenta bonului putem vedea exact ceea ce ati achizitionat de la noi.
Salut Claudiu! Asa cum am discutat vineri cu doamna care era la casa, am facut o solicitare pe formularul de contact de pe site si astept factura pe email. Merci!