Lamiglas Certified Pro Spinning XPS702X 7' 1/16-1/2
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
Lamiglas Certified Pro Spinning XPS702X 7' 1/16-1/2
Buna ziua,
As dori sa stiu daca informatiile prezentate pe site despre lanseta din titlu sunt corecte. Mi se pare ciudata incadrarea in seria Salmon&Steelhead. Apoi m-ar interesa daca actiunea este intr-adevar moderat fast (actiune pe care as prefera-o si eu, dar care ma tem ca e data gresit pe site). In diverse cataloage o gasesc ca fiind fast, lanseta fiind specializata pt. drop shot. Pun intrebarile acestea pt. ca sunt in cautarea unei lansete din clasa ei de putere, dar nu mi-as dori o lanseta prea rapida sau prea rigida.
Va multumesc.
As dori sa stiu daca informatiile prezentate pe site despre lanseta din titlu sunt corecte. Mi se pare ciudata incadrarea in seria Salmon&Steelhead. Apoi m-ar interesa daca actiunea este intr-adevar moderat fast (actiune pe care as prefera-o si eu, dar care ma tem ca e data gresit pe site). In diverse cataloage o gasesc ca fiind fast, lanseta fiind specializata pt. drop shot. Pun intrebarile acestea pt. ca sunt in cautarea unei lansete din clasa ei de putere, dar nu mi-as dori o lanseta prea rapida sau prea rigida.
Va multumesc.
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...
-
- veteran
Re: Lamiglas Certified Pro Spinning XPS702X 7' 1/16-1/2
Buna ziua, am verificat acest produs si am modificat descrierea. Lanseta este rapida si specializata pentru drop-shot. Ne cerem scuze pentru greseala.
Multumesc pt. amabilitate.
As mai avea o intrebare pe care sunt nevoit sa o pun, avand in vedere ca sunt in imposibilitate de a evalua personal lanseta inainte de a o achizitiona. Estimati ca incadrarea in plaja de greutati de aruncare a acestui model este una corecta? De (prea) multe ori realitatea difera sensibil fata de declaratia producatorilor. E drept, n-am avut experiente neplacute cu betele Lamiglas pe care le detin, dar mi-as dori si o parere legata concret de acest model, din partea cuiva care poate pipai pe viu lanseta. Multumesc inca o data.
As mai avea o intrebare pe care sunt nevoit sa o pun, avand in vedere ca sunt in imposibilitate de a evalua personal lanseta inainte de a o achizitiona. Estimati ca incadrarea in plaja de greutati de aruncare a acestui model este una corecta? De (prea) multe ori realitatea difera sensibil fata de declaratia producatorilor. E drept, n-am avut experiente neplacute cu betele Lamiglas pe care le detin, dar mi-as dori si o parere legata concret de acest model, din partea cuiva care poate pipai pe viu lanseta. Multumesc inca o data.
Lanseta e mai puternica decat cea declarata.
De-asta imi era teama... Imi trebuie sa arunce corect si un 2,5-3 grame...
-
- veteran
Parerea mea este ca te cam chinui sa arunci sub 1/8 cu ea. Lanseta este ceva mai puternica dar nu foarte mult, cred ca limita superioara ar fi undeva pe la 5/8. Din ce am vazut eu, majoritatea lansetelor Lamiglas sunt un pic mai puternice decat este inscriptionat pe ele.
Multumesc pt. raspunsuri. Sa inteleg ca ar arunca, totusi, un 1/8 corect? Daca da, inca ar fi acceptabila...
Eu am acum 3 lansete Lamiglas (2 x G1000 si un Certified Pro Magnum Taper) cu care nu sunt probleme de incadrare in plaja. Probabil ca nu-i o regula generala.
Eu am acum 3 lansete Lamiglas (2 x G1000 si un Certified Pro Magnum Taper) cu care nu sunt probleme de incadrare in plaja. Probabil ca nu-i o regula generala.
In final am decis sa cumpar lanseta, chiar daca informatiile pe care le-am primit la cerere imi spuneau ca lanseta nu e versiunea dorita de mine. Si anume eu imi doream sa fie versiunea moderat-fast. Studiind diverse cataloage observasem ca exista pe piata doua variante ale acestei lansete, o versiune fast si una moderat-fast. Pt. a ma lamuri care anume dintre cele doua variante era disponibila la TotalFishing, m-am adresat magazinului, in speranta ca cineva va verifica fizic care e situatia si voi avea o informatie sigura, de prima mana. Mai ales ca pe stoc exista, in mod evident, un singur exemplar. Raspunsul primit aici a fost ca lanseta e fast. Ceea ce scrie si acum pe pagina (corectata, sic!) de pe site...
Si bine am facut ca am decis sa fac compromisul de a o cumpara, totusi. Lanseta mi-a ajuns acasa exact in ultima zi din anul 2014. Foarte promt serviciul de vanzari, comanda fiind onorata de pe o zi pe alta, chiar daca perioada asta din an e aglomerata.
Surpriza placuta a fost ca, totusi, lanseta este moderat-fast! Adica exact ce-mi doream...
Asta se constata proband-o, dar, si mai simplu, e confirmata de insasi inscriptionarea producatorului! Care spune clar, auriu pe negru: XPS702X 7' 6-10LB, 1/16-1/2OZ, MED/LT, MOD/FAST ACTION.
Surpriza neplacuta e ca informatiile primite din partea magazinului aici pe forum au fost eronate... Poate parea un fleac. In cazul meu n-a fost. Cei care ma cunosc stiu ca imi aleg cu grija lansetele... Inainte de a lua decizia de compromis, aceea de a cumpara si varianta fast, am dat o fuga pana la Cluj, unde stiam ca pot pipai cateva Lamiglas-uri Certified Pro din ambele versiuni de actiune (fast si moderat-fast) si puteam sa evaluez diferentele de comportament. Din pacate acolo aveau doar exemplare din alta clasa de putere si/sau lungime, nu 702-uri. Am constatat ca mana mea dreapta (
) se poate acomoda, totusi, si cu versiunea fast, chiar daca nu cu aceeasi placere. Fapt care m-a facut sa fac pana la urma compromisul pomenit. Daca aveam de la inceput informatiile corecte, scuteam un drum Oradea-Cluj, o gramada de bataie de cap si pierdere de timp. Comandam si basta...
In fine. Acum sunt linistit. Intamplator, am in mana chiar produsul dorit.
tre' sa multumesc cuiva pt. asta... Divinitatii...
La multi ani!
Si bine am facut ca am decis sa fac compromisul de a o cumpara, totusi. Lanseta mi-a ajuns acasa exact in ultima zi din anul 2014. Foarte promt serviciul de vanzari, comanda fiind onorata de pe o zi pe alta, chiar daca perioada asta din an e aglomerata.
Surpriza placuta a fost ca, totusi, lanseta este moderat-fast! Adica exact ce-mi doream...

Surpriza neplacuta e ca informatiile primite din partea magazinului aici pe forum au fost eronate... Poate parea un fleac. In cazul meu n-a fost. Cei care ma cunosc stiu ca imi aleg cu grija lansetele... Inainte de a lua decizia de compromis, aceea de a cumpara si varianta fast, am dat o fuga pana la Cluj, unde stiam ca pot pipai cateva Lamiglas-uri Certified Pro din ambele versiuni de actiune (fast si moderat-fast) si puteam sa evaluez diferentele de comportament. Din pacate acolo aveau doar exemplare din alta clasa de putere si/sau lungime, nu 702-uri. Am constatat ca mana mea dreapta (

In fine. Acum sunt linistit. Intamplator, am in mana chiar produsul dorit.
tre' sa multumesc cuiva pt. asta... Divinitatii...
La multi ani!