Sunt interesat de mulineta Verum 4000FD dar nu mi-e clar un lucru. Pe multe site-uri este data cu rotor NCRT si corp de grafit dar pe unele este data ca fiind din aluminiu. O alta problema este ca unele magazine o dau fara tambur de rezerva iar la altele este inclus. Cum e pana la urma? Are 2 tamburi? Este din aluminiu mulineta?
Rulmentii sunt 5+1 sau 6+1 ? Raportul de recuperare este 5,1 sau 5,0 ?
Va rog sa verificati. Sunt interesat de acest model dar vreau sa stiu exact ce cumpar.
Intrebare Ryobi Verum FD
Moderatori: johnnybravo, Adelin, Moderatori
- stefanflorin
- veteran
Re: Intrebare Ryobi Verum FD
Salut,
Pe cutia mulinetei scrie:
Raport 5.0:1
6+1 rulmenti
297,4g
Rotor NCRT
Corp metal
O zi buna!
Pe cutia mulinetei scrie:
Raport 5.0:1
6+1 rulmenti
297,4g
Rotor NCRT
Corp metal
O zi buna!
Urasc atarnatorii!
- stefanflorin
- veteran
am uitat sa mentionez ca nu vine insotita de tambur de rezerva, dar se poate aduce la comanda.
Urasc atarnatorii!
Ok, multumesc.
Inca o rugaminte. As vrea sa stiu exact codul produsului de pe fundul cutiei. Am o banuiala ca stiu de ce specificatiile difera de la un magazin la altul. Cred ca exista mai multe variante pe piata, exact ca la Zauber si Arctica.
Inca o rugaminte. As vrea sa stiu exact codul produsului de pe fundul cutiei. Am o banuiala ca stiu de ce specificatiile difera de la un magazin la altul. Cred ca exista mai multe variante pe piata, exact ca la Zauber si Arctica.
- stefanflorin
- veteran
Nu exista un cod al produsului pe fundul cutiei. Scrie Verum 4000 si atat.Neamtul scrie:Ok, multumesc.
Poate ajuta ultimele 6 cifre ale codului de bare care sunt : 847530
Urasc atarnatorii!
Da, se pare ca sunt doua modele care se diferentiaza prin mici detalii.
Sa vedem la care ma decid. Fiind pe sasiu de Arctica nu au cum sa fie rele.
- stefanflorin
- veteran
Nu exista Ryobi rauNeamtul scrie:Da, se pare ca sunt doua modele care se diferentiaza prin mici detalii.

Urasc atarnatorii!