In alta ordine de idei (sa nu mai deschid alt topic) , asteptam articolul ala cu avatii de vr-o 2 ani de cand m-ai inebunit cu pozele din galerie...mai ales ca si eu pescuiesc prin zonele alea dar tu din barca eu de pe mal, tu prinzi eu nu
Congrats pentru prezenta la targ
Moderatori: Adelin, johnnybravo, Moderatori
- Bogdan_Alex
- veteran

Congrats pentru prezenta la targ
Felicitari Dane pentru prezenta la targ! Un stand nu foarte mare, dar "dinamic". Dupa fluxul de vizitatori care mai si cumparau (inclusiv eu
) banuiesc , ca si voi sunteti multumiti.
In alta ordine de idei (sa nu mai deschid alt topic) , asteptam articolul ala cu avatii de vr-o 2 ani de cand m-ai inebunit cu pozele din galerie...mai ales ca si eu pescuiesc prin zonele alea dar tu din barca eu de pe mal, tu prinzi eu nu
...asta-i viata . Oricum tineti-o tot asa!
multumim mult pentru aprecieri
a fost greu sa mergem la ambele targuri, unul dupa altul, cu 100 mp si apoi 150mp, dar a fost o experienta interesanta
ca si noutate, tocmai ne-am amenajat in complexul Mirano un spatiu de 70mp pe structura de la targuri ( rafturi, vitrine, expozitoare etc ), astfel incat mare parte din produse sunt expuse acum
ref. la articolul cu avatii am foat oarecum "fortat", prietenul meu dan iercosan a facut poza ( care a iesit destul de bine ), apoi a scris si cateva randuri, daca tot a scris el baietii de la revista au zis ca tb. sa scriu si eu ceva, si uite asa am fost "lucrat" sa apara articolul ala
nu prea obisnuiesc sa scriu de pe la pescuit
dar poate anul asta se schimba roata si facem si niste filmari
a fost greu sa mergem la ambele targuri, unul dupa altul, cu 100 mp si apoi 150mp, dar a fost o experienta interesanta
ca si noutate, tocmai ne-am amenajat in complexul Mirano un spatiu de 70mp pe structura de la targuri ( rafturi, vitrine, expozitoare etc ), astfel incat mare parte din produse sunt expuse acum
ref. la articolul cu avatii am foat oarecum "fortat", prietenul meu dan iercosan a facut poza ( care a iesit destul de bine ), apoi a scris si cateva randuri, daca tot a scris el baietii de la revista au zis ca tb. sa scriu si eu ceva, si uite asa am fost "lucrat" sa apara articolul ala
- Bogdan_Alex
- veteran

la mine sa stiti ca a avut succes articolul ala. practic tu ai vandut revista (in cazul meu). cand am vazut poza de pe coperta am stiut despre ce e vorbadanr scrie: ref. la articolul cu avatii am foat oarecum "fortat", prietenul meu dan iercosan a facut poza ( care a iesit destul de bine ), apoi a scris si cateva randuri, daca tot a scris el baietii de la revista au zis ca tb. sa scriu si eu ceva, si uite asa am fost "lucrat" sa apara articolul ala