Zalt Zam Z 9cm sinking

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

vlad21

Mesaj de vlad21 » 12 Dec 2010, 14:17

@kuintautti eu am spus doar ca auzisem lucrutri foarte bune despre ele.. dar nu apucasem sa le testez personal

Dupa cum alte dati am precizat la ce am prins, acum in 1-2 ore nu am reusit sa prind.. la nimic... dar am remarcat o miscare pe care am considerat-o chiar speciala si ca prind si peste!... evident asta e doar parerea mea...

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Dec 2010, 16:01

XquiZZiT scrie:kuintautti, spune drept: cate zalturi ai in trusa?
of of, mai mai ... :D

XquiZZiT... nu vad alta legatura la ntrebarea ta cu comentariul meu decit ca incerci sa dai ielegant la cotoaie ( again ) incercind sa-mi anulezi parerea...
acu... care o fi fo aia ca inca nici nu mi-am ziso :D ci doar comentam la trairile altora... dar nah trebuia verificat daca nu cumva vorbesc in necunostinta de cauza ... nu ? :lol:

acu daca tot intrebi cite am in trusa... apoi iti zic sincer ca nu mai am nici unu si altele nu mai iau nici daca´s la eftinire

de avut am avut vo doo dar nalucile is "consumabile" dupa cum bine stii...
in schimb salmo slidere cu care lumea pe aici le compara mai am vo doo..
asta ar trebui sa dea de inteles mai multe :lol: vrei sa fac inventariul si la alea ?
acu probabil ai sa pretinzi ca te amuza raspunsul meu si sa-ti proclami neincrederea ... nu ? declarindute invigator la puncte si ai sa ripostezi prin poze aratindune cine are dreptate mai multa... tu avind mai multe nashpete zalt in trusa ... nu ? :D

hai... n-ai hambitz... baga ceva poze si aratene tu cine e cel mai cel... :D

ps: vezi ca nu de mult erau la tampere cu 5 euro bucata... ia si baga la vizuina ...

apoi... io n-am ierecti la cum misca... si de prins o sa prinzi cu ala cu care dai... , deci daca chiar insisti ai sa prinzi chiar si cu zalt

de prins am prins si io cumetre dar nu mi sa parut ceva iesit din comun ba din contra e un pic prea limitat... e bun la stiuca si atit deci de ce sa mai iau de alea cind as putea sa cumpar ceva mai verstail caci sint voblere mai bune... chiar si pt stiuca... nah... asta e parerea mea !

lamurit ? :D

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 12 Dec 2010, 17:27

5 euro e mult, la motonet erau 3 la 10 euroi (vorba aia: 3 la zece mii :))).

N-am zis-o la modul ca vorbesti in necunostinta de cauza, daca la asta te referi cand zici ca dau la cotoaie, departe de mine gandul, doar ca stiam ca ti-s "drag"i tare.

Zalturile le mai tarai dupa barca atunci cand schimb locu de pescuit, iar de prins cu ele sti si tu ca nu prea sunt chestii care sa nu prinda , atata timp cat le arunci pe unde trebuie,doar ca sunt alte naluci mai productive cu care imi pierd timpu...da acu tre sa recunosti si tu, fac frumos de tot in apa, asha-i? :lol: :lol: :lol:

Ps: o copca, ceva?
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!!

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Dec 2010, 17:53

aha... deci avem cam aceleasi pareri... dar ti-o izghit asa dintr-odat curiozitatea sa ma ischitesti cite am io :lol:... nu ?

ce zalturi tirii tu dupa barca ? the orijinal sau... :lol:

3 euro ? poah ! cam mult ! cre ca nici asa nu se vind ... :lol: ( glumesc ! )

spune drept... ,numa asa ca, comparatie... ai vazut pe undeva la ieftinire salmo slidere de 10 cm sau buster jerk-uri ?

la copca inca nu am apucat... , fratelo o fo de citeva ori...

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 12 Dec 2010, 18:09

kuintautti scrie: de prins am prins si io cumetre dar nu mi sa parut ceva iesit din comun ba din contra e un pic prea limitat... e bun la stiuca si atit deci de ce sa mai iau de alea cind as putea sa cumpar ceva mai verstail caci sint voblere mai bune... chiar si pt stiuca... nah... asta e parerea mea !

lamurit ? :D
man , m-ai facut curios cu voblerele astea mai bune pt stiuk . un exemplu daca se poate :D

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 12 Dec 2010, 18:34

kuintautti scrie:aha... deci avem cam aceleasi pareri... dar ti-o izghit asa dintr-odat curiozitatea sa ma ischitesti cite am io :lol:... nu ?

ce zalturi tirii tu dupa barca ? the orijinal sau... :lol:

3 euro ? poah ! cam mult ! cre ca nici asa nu se vind ... :lol: ( glumesc ! )

spune drept... ,numa asa ca, comparatie... ai vazut pe undeva la ieftinire salmo slidere de 10 cm sau buster jerk-uri ?

la copca inca nu am apucat... , fratelo o fo de citeva ori...

Pai ma gandeam ca ai tolba plina de ele si zici numa la mijto ca nu prind :))

Dupa barca tarai origilanele, de obicei variantele floating (mai pe burta ca e apa mica). Jerkuite Zam Z-urile au mai agatzat cateva, in schimb Zalt Z nimik.

Slidere nu am prea vazut eftine, iar Buster-jerk-uri cumpar mai en-gros, ca sa zic asa, de la un magazin de pescuit, si cu cat iei mai multe cu atat iese mai ieftina bucata. La raft e 13 euro, dar daca iau 5 ma costa 10 euro bucata de ex.

Radu, la cum ai pus intrebarea reiese ca Zalt ar fi naluca suprema pentru stiuca. :lol: :lol:

Adevaru e ca daca dai un Google dupa Zalt gasesti piese una si-una (cea mai mare stiuca din Finlanda s-a prins anu trecut tot la un Zalt si a avut vreo 18 kile, stiuca, nu Zaltu), dar asta nu inseamna ca e "za bast of za best" pentru ca asa ceva nu exista.

Plus ca in Romania nu ai cum sa prinzi ceva cu ele decat pe Sacalaia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Dec 2010, 18:41

no bine ca nu dadeai cu alea sink ca altfel arai fundu balticii cu ele :lol: numa ca faza e ca originale au fo proiectate ca sa lansezi cu ele ... iar de obicei dupa bataile ample pe care le are tre sa faci un stop chipurile chiar si de citeva secunde... si de obicei abia atunci il ia in cioc... , lucru mai greu de facut la trena :D dar nah... atita timp cit e in apa ai sanse sa prinzi chiar si asa... " atipic " :D mai ales ca nu prea se agata balarii de el

radu_bug
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de radu_bug » 12 Dec 2010, 18:42

pe sacalaia nu cred ca ajung eu dar un zalt mai mic de pina in 10cm cred ca merita incercat in delta sau pe cateva balti ce mai ascund niste dintoase de 2-3kg

XquiZZiT
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de XquiZZiT » 12 Dec 2010, 20:03

kuintautti scrie:no bine ca nu dadeai cu alea sink ca altfel arai fundu balticii cu ele :lol: numa ca faza e ca originale au fo proiectate ca sa lansezi cu ele ... iar de obicei dupa bataile ample pe care le are tre sa faci un stop chipurile chiar si de citeva secunde... si de obicei abia atunci il ia in cioc... , lucru mai greu de facut la trena :D dar nah... atita timp cit e in apa ai sanse sa prinzi chiar si asa... " atipic " :D mai ales ca nu prea se agata balarii de el
Pai bine ca acuma zici. Acu tre sa ma gandesc cum sa fac sa opresc brusc barca sa-mi ia stiuca Zaltu-n cioc.

My Videos , My Photos

kuin tauti
veteran
veteran

Mesaj de kuin tauti » 12 Dec 2010, 20:10

he he he ... astea´is mishtouri de Turku... :D

ai apucat... ai fo la copca ? pe la noi deja are gheata vo 20 cm pe mare... si cre ca saptamina viitoare ies cu baietii la o distractie... la babusca ca le place rau ... mai ales lu al mai mic :D

Scrie răspuns