Zalt
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
- Rapala Man
- veteran
Zalt
As avea o curiozitate adresata pescarilor care fac volbere. daca a facut cineva asemanator cu Zalt?
Daca da, poate ne arata si si noua niste poze!?
Bäst för best...........
Ovi_1919 colegu, poti sa le vezi pe www.zalt.se
Asa poti sa iti faci o idee mai buna ... 
Folosesc si eu de la ei, cateva modele, care sunt chiar de SUCCES, zic eu.
- Zam ( 8 & 11 cm )
- Zam 14 deep
- Zalt Z 14 cm
P.S. Pentru a vedea cam ce eficacitate au, aici sunt cateva "marlite" prinse cu aceste jucarele, de diversi "profesori" esoxini
http://www.zalt.se/bastforbest/default.aspx
FIRE `NTINSE
Ovi_1919 colegu, poti sa le vezi pe www.zalt.se

Folosesc si eu de la ei, cateva modele, care sunt chiar de SUCCES, zic eu.
- Zam ( 8 & 11 cm )
- Zam 14 deep
- Zalt Z 14 cm
P.S. Pentru a vedea cam ce eficacitate au, aici sunt cateva "marlite" prinse cu aceste jucarele, de diversi "profesori" esoxini

FIRE `NTINSE

Pescuit. Natura si pasiune. Departe de lumea dezlantuita.
Re: Zalt
chiar daca forma ar fi usor de copiat, eu zic ca ce are voblerul inauntrul lui e mai important, asta dupa ce inexplicabil un zalt mi-a pleznit la imbinarea de pe spate. am vazut in el 3 compartimente cu 4 bile, doar 2 identice, fiecare compartiment permitand un anumit grad de miscare bilelor. cred ca dimensiunea bilelor da tipul voblerului, floting, sink, suspending.Rapala Man scrie:As avea o curiozitate adresata pescarilor care fac volbere. daca a facut cineva asemanator cu Zalt?
- Rapala Man
- veteran
Eu stiu Zalt-urile de 20 de ani de cand au fost importate in Franta de Thomas Flauger ( carpsouder.com ). Dupa aia au aparut si imitatii care mergeau cam la fel. Poate erau cele de la Dam ?
Am pescuit si cu originalele si cu imitatiile pana m-am saturat. Peste prind, dar stiu multe alte modele care prind. Cu timpul zalt-urile au coborat cat mai jos etajele cutiei si acum cred ca sunt pe la pivnita printr-o cutie cu amintiri.
Vad insa ca sunt re-descoperite de fiecare generatie ca si cum ar fi o noutate.
Am pescuit si cu originalele si cu imitatiile pana m-am saturat. Peste prind, dar stiu multe alte modele care prind. Cu timpul zalt-urile au coborat cat mai jos etajele cutiei si acum cred ca sunt pe la pivnita printr-o cutie cu amintiri.

Vad insa ca sunt re-descoperite de fiecare generatie ca si cum ar fi o noutate.