Xenodon....,merita investitia?

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

Neamtul
veteran
veteran

Xenodon....,merita investitia?

Mesaj de Neamtul » 28 Apr 2009, 01:06

M-am gandit ca aceasta lanseta ar fi o buna alternativa la Infinity Q.
Acum,preturile le cunoasteti si voi...,pe mine ma intereseaza dpdv calitativ(blanc,inele,comportament in drill)cum e lanseta.E peste Infinity Q?
M-am gandit sa schimb Black Bull htc-ul 2,70m 10-40gr. cu un Xenodon de 2,70m 10-35gr dar nu sunt sigur daca merita :roll:
Trebuie sa stiti faptul ca am si Infinity Q 2,70m 8-35gr.si am avut in mana Xenodon-ul pe care doresc sa-l cumpar(imi place) si m-i s-a parut ff ok dar,totusi,as vrea sa aud si parerile voastre.
Exista o diferenta reala intre Infinity si Xenodon sau...e chestie de gust si de design?
Dar diferenta de pret intre Black Bull si Xenodon chiar se justifica?(stiu ca exista diferente clare dar oare chiar merita sa dai 100e in plus?)

Va rog sa nu ma sfatuiti sa aleg ceva de la St Croix sau Kistler ca nu ma intereseaza firmele astea. :lol: ...am eu ce am cu Daiwa-Cormoran :lol:

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 28 Apr 2009, 01:17

Neamt fiind...tii cu Cormoran .. :D ...DAM nu mai produce nimic ?
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 28 Apr 2009, 01:30

Nu e vorba de faptul ca sunt neamtz,am buletin de RO. :) si locuiesc in RO.Pur si simplu imi plac produsele facute de aceasta companie.

DAM?Are bunicu' una din anii '60 parca :roll: ..,merge ceas(are rulmenti).Merge mai bine decat multe mulinete noi ce se gasesc pe piata sec. XXI. :wink: :lol:
cele noi...nu stiu,parca nu-mi inspira incredere. :roll:
Nu o sa ma ating de produsele lor,atata vreme cat exista Daiwa-Cormoran,Shimano si Okuma. :wink: :lol:

Astept pareri despre lansetele mentionate in primul post.Pana maine sper sa fie plin de raspunsuri. :)

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 28 Apr 2009, 10:02

chiar zilele trecute ma uitam la cormoran pe site si am dat de acest model. Din poze si specificatii arata super. N-am avut ocazia sa pun mana pe el. Chiar ma intrebam de unde se poate procura asa ceva si care ii e pretul. In materie de "betze" si eu sunt fan Cormoran, poate pt ca am unul in care ma regasesc cu totul.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 28 Apr 2009, 17:57

Zici ca si tie-ti plac betzele Cormoran?Chiar azi am decis sa vand doua...ca sa-mi cumpar ceva mai...las' ca vedeti voi. 8)
Daca ter intereseaza,intra la rubrica anunturi peste 10min si vei gasi anuntul intreg. :)

Sunt in continuare interesat de pareri despre lanseta Xenodon. :)

seve
senior
senior

Mesaj de seve » 28 Apr 2009, 19:17

am vazut una in urma cu cateva luni in bucuresti la magazinul arrow de langa gara de nord...m-am jucat putin cu ea si desi tind sa fiu destul de mofturos cand e vb de bete trebuie sa recunosc ca mi-a inspirat incredere si mi-a depasit asteptarile cu privire la firma cormoran...e ani lumina ca greutate si finisaje fata de un blackbull sau multe bete de la aceasta firma, inclusiv infinity Q, batce nu m-a impresionat deloc.

nightfishing01
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de nightfishing01 » 28 Apr 2009, 19:42

eu am un xenodon 10 -35 si tind sa cred ca este un pic peste multe bete de pe piata poate sunt un pic subiectiv dar mi se pare ok o singura data mi sa parut ca nu am control asupra pestelui :o stiuca frumoasa care am scapato in stuf dar la salau este ok atat cat ma pricep eu :D

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 28 Apr 2009, 23:20

Si eu cred ca e buna dar da te rog exemple de lansete care ti se par inferioare...sa pot sa-mi fac o imagine mai clara despre acest batz.

Neamtul
veteran
veteran

Mesaj de Neamtul » 28 Aug 2009, 09:14

Mai are cineva un Xenodon?intentionez sa cumpar varianta de 2,70m luna viitoare si inca nu sunt hotarat.Chiar nu stie nimeni nimic despre aceasta lanseta? :?

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 28 Aug 2009, 14:00

La lansetele Sportex te-ai uitat? k si ele parca sunt facute in Germania si parca sunt superioare celor de la Cormoran...
Go fishing, what else...

Scrie răspuns