X-RAP Subwalker

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 25 Aug 2007, 17:11

Vezi !!!
De aia-i bine sa mergi cu pretena la pescuit :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 21 Noi 2007, 20:29

Am luat azi . Nu merge . Cind am vreme o sa bag cu mono , da oricum , is departe de cea ce se vede in filmulet . Nu le recomand , is mult sub asteptarile mele , si asta ca am pestii iuti la indemina , pe incet nu facea absolut nimic , comparativ cu Blues Code-u sau Mr. Joe is varza . Asamblate in Estonia .
Mai este careva care o luat sub-walkeru asta de la Rapala , impresii , pareri!?

Fir Intins!!!

tudor
Moderator
Moderator

Mesaj de tudor » 22 Noi 2007, 00:10

Eu nu l-am luat inca, aici nici nu e sezonul. La tine or fi intre 20-25°. Aici au fost -4° sambata. Tot am prins un bibi si un strap la jig si colegul un clean (2,5kg) si i-a taiat o stiuca la mort manié. Cum il gasesc il cumpar si la inceputul sezonului incerc si pe Rapala si pe Maria. :wink:

Tudor

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Noi 2007, 11:52

tudor scrie: Cum il gasesc il cumpar si la inceputul sezonului incerc si pe Rapala si pe Maria. :wink:

Tudor
Tudor , nu face stinga-dreapta , bilbie putin , si atit . nu are bilele alea asurzitoare ca skiteru , si asta mi-a placut cind l-am scos din cutie , dupa prima lansare mi-a cazut moralu rau de tot . ii mai dau o sansa cu mono si o sa mai incerc un exemplar . Oricum , Rapala se duce incet la fund .

Fir Intins!!!

Scrie răspuns