discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
gemba111
- utilizator constant

depinde cit te tine buzunarul.

-
redkid
- utilizator constant

-
Ma!! tu parca intrebi numa ce sa iti iei pentru locul ala si pentru niste cleni... eu zic sa te apuci de spinning mai bine

vrei??
Cauta un echipament pe masura bugetului tau!ai timp sa mai strangi bani ca in cateva zile se inchide pescuitul la clean si ai timp sa iti procuri tot ce iti trebuie... daca vrei!
Lasa-l tu pe ala cu ce o dat,si cum o dat si ce o prins... el ii el!! o sa vezi dupa putin timp ca vei avea si tu preferintele tale pt voblere,marimi si "bavete"

... asta daca nu ai deja!
ce zici??te apuci??ai grija ca odata ce te apuci... nu mai scapi:) poate numai daca te apuci de muscarit!!!

-
bogdans
- senior

Tzapule,
Eu de cand umblu prin magazine am vazut doar doua modele de barbeta la Cozma, unele in scaritza (care din cate stiu eu sunt primele modele), shallow runner, care se scufunda putzin (probabil alea care zici tu ca seamana a fulger) si unele cu barbeta normala ca si inclinatie(la Cozma aduce la forma a varf de sageata) si care se scufunda ceva mai profund
Altele modele mai noi de barbeta n-am prea vazut, probabil daca sunt n-au aparut inca la noi in Timisoara
Vezi ca mai sunt nste voblere Hasznosi (sper ca am scris bine), de obicei prin magazinele Gipo se distribuie, zicea parca Paul ca merg la clean,eu mi-am luat vreo 2 dar le-am incercat doar asta iarna sa vad cum bat si au o bataie mai lenta, alea au un singur model de barbeta asa ca alegerea nu e dificila, plus ca-s mai ieftine
-
tapu2tachita
- utilizator nou

daca imi zici ce scule sa imi iau ma apuc da nu stiu ce inseamna spinning??spune-mi si mai spunemi si unde trebe sa merg la peste?

ovidiu
-
Michael
- Moderator

Spinning inseamna pescuit sportiv cu naluci.Naluci=rotative,oscilante,voblere,twistere,etc.In primul rand du-te la magazin si vezi ce betze de spinning au in oferta(intrebi vanzatorul).Dupa ce afli ce betze si ce mulinete de spinning au,iti notezi pe o hartie,ne scrii aici cam ce ai gasit prin magazine si te putem indruma...asa fara sa stim cam ce gasesti pe acolo...

-
Michael
- Moderator

Si ar fi foarte bine daca ti-ai gasi pe acolo un prieten pescar de spinning,care te poate ajuta,indruma,sa-l studiezi un pic,te-ar duce in locuri de pescuit,etc...
-
radu.i
- utilizator constant

-
tzapule
daca ai putina rabdare, vin la Cluj in saptamana dinaintea pastelui (23.04- 02.05) si poate ne intalnim sa mai povestim si sa vizitam magazinele de pescuit din cj.
fir intins!!
-
Michael
- Moderator

Pai tu nu-ti cunosti magazinele din Cluj???