wavespin reel - reinventand mulineta

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

kingofbeasts
veteran
veteran

wavespin reel - reinventand mulineta

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iun 2012, 06:10

a avut cineva de pe aici ocazia sa foloseasca asa ceva ?
sunt curios daca produsul se ridica la inaltimea reclamei sau ba. :roll: nu de alta da prea zice de zero peruci si lanseuri mai lungi datorita frecarii reduse cu "buza" tamburului :shock:
http://www.wavespinreel.com/

Jedi
veteran
veteran

Re: wavespin reel - reinventand mulineta

Mesaj de Jedi » 09 Iun 2012, 06:39

Cred ca-i o gaselnita sortita esecului. Nu am vazut nici pe WFN sa aiba vreunul, nici pe forumuri nu se discuta de ea.Doar in reclama si la Cabelas apare .Sau aparea :roll:
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 09 Iun 2012, 07:17

Inovatia aceasta ,daca se poate numi astfel,a fost prezentata intr-un numar mai vechi din "Aventuri la pescuit",de acum citiva ani..nu mai stiu exact..Oricum este bine ca mai sint oameni care cauta sa imbunatateasca ceva deja existent..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 09 Iun 2012, 08:44

Am modelul DH 3000 de vreo 2 ani , exista o diferenta la lansare dar nu semnificativ ,nu cred ca merita luata.

Numai bine...

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 09 Iun 2012, 10:09

Ai citit king ce scria Tom....despre "up to 30%" ? :)...dupa ce se plangea unul, ca nu a avut nici o difenrenta la distanta? ..."adica its up to you", depinde foarte mult de la ce faci trecera. "Conventional reel" poate sa insemne orice. Mult marketing in "up to".

Microwave-ul suna mai convingator...decat sharktooth :)
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iun 2012, 10:35

n-am citit inca dar o voi face. bine , Tom zicea si de "conventional" ca fiind unul dintre cele mai inselatoare cuvinte din reclame.
pana la urma la un lucru in mod cert are dreptate : depinde cu ce compari. De microwave si beneficiile lui zicea acu vreo 2 ani ca o sa faca un test comparativ intre un astfel de set-up , un new concept si-un sistem clasic . oricum si aici se pune problema de ce astepti de la sistemul asta de inelare ca sa vezi daca merita sa-l implementezi.Vorba lui (Tom) daca-l iei pentru lanseuri mai lungi s-ar putea sa nu-ti placa ce obtii. Daca insa il iei pentru o senzitivitate si silentiozitate sporita poti avea o surpriza placuta .
pana la urma e si o chestiune de perceptie cu privire la toate noutatile astea. De regula tot ceea ce e nou, mai ales daca aduce schimbari drastice la ceva deja unanim acceptat , e privit cu scepticism. Unele noutati chiar si daca demonstreaza ca merita sunt primite greu de catre public . E natura umana.

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iun 2012, 10:42

pupu scrie:Am modelul DH 3000 de vreo 2 ani , exista o diferenta la lansare dar nu semnificativ ,nu cred ca merita luata.

Numai bine...
intrebarea mea viza mai mult partea cu perucile pe de o parte si eventuale alte neajunsuri in utilizare fata de o muliineta cu tambur conventional. daca poti sa ne zici vreo 2 cuvinte la capitolul asta as aprecia gestul.

pupu
veteran
veteran

Mesaj de pupu » 09 Iun 2012, 11:06

Nu, nu am facut niciodata peruci cu ea , constructiv e ceva mediu ,cam ca o Daiwa samurai sa zic.

Numai bine...

kingofbeasts
veteran
veteran

Mesaj de kingofbeasts » 09 Iun 2012, 11:54

multumesc de informatii. :respekt:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 10 Iun 2012, 01:06

Asta ar face un combo perfect cu inelele triunghiulare patentate de un destept ( cred ca era francez ) acum vreo cativa ani buni , firu in lanseu cu freca pe tot inelu ci doar in 3 puncte , nu stiu cum naiba de nu o rezistat inventia :D

Da stati linistit , ca in curand o sa apara buza tamburului retractabila , inaintea lanseului apesi cu degetu mic un buton si frecare zero absolut :lol: :lol:

Scrie răspuns