discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
-
kingofbeasts
- veteran

-
a avut cineva de pe aici ocazia sa foloseasca asa ceva ?
sunt curios daca produsul se ridica la inaltimea reclamei sau ba.

nu de alta da prea zice de zero peruci si lanseuri mai lungi datorita frecarii reduse cu "buza" tamburului
http://www.wavespinreel.com/
-
Jedi
- veteran

Cred ca-i o gaselnita sortita esecului. Nu am vazut nici pe WFN sa aiba vreunul, nici pe forumuri nu se discuta de ea.Doar in reclama si la Cabelas apare .Sau aparea

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
semlecangheorghe
- veteran

Inovatia aceasta ,daca se poate numi astfel,a fost prezentata intr-un numar mai vechi din "Aventuri la pescuit",de acum citiva ani..nu mai stiu exact..Oricum este bine ca mai sint oameni care cauta sa imbunatateasca ceva deja existent..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
-
pupu
- veteran

Am modelul DH 3000 de vreo 2 ani , exista o diferenta la lansare dar nu semnificativ ,nu cred ca merita luata.
Numai bine...
-
ULK
- veteran

Ai citit king ce scria Tom....despre "up to 30%" ?

...dupa ce se plangea unul, ca nu a avut nici o difenrenta la distanta? ..."adica its up to you", depinde foarte mult de la ce faci trecera. "Conventional reel" poate sa insemne orice. Mult marketing in "up to".
Microwave-ul suna mai convingator...decat sharktooth

-
kingofbeasts
- veteran

-
n-am citit inca dar o voi face. bine , Tom zicea si de "conventional" ca fiind unul dintre cele mai inselatoare cuvinte din reclame.
pana la urma la un lucru in mod cert are dreptate : depinde cu ce compari. De microwave si beneficiile lui zicea acu vreo 2 ani ca o sa faca un test comparativ intre un astfel de set-up , un new concept si-un sistem clasic . oricum si aici se pune problema de ce astepti de la sistemul asta de inelare ca sa vezi daca merita sa-l implementezi.Vorba lui (Tom) daca-l iei pentru lanseuri mai lungi s-ar putea sa nu-ti placa ce obtii. Daca insa il iei pentru o senzitivitate si silentiozitate sporita poti avea o surpriza placuta .
pana la urma e si o chestiune de perceptie cu privire la toate noutatile astea. De regula tot ceea ce e nou, mai ales daca aduce schimbari drastice la ceva deja unanim acceptat , e privit cu scepticism. Unele noutati chiar si daca demonstreaza ca merita sunt primite greu de catre public . E natura umana.
-
kingofbeasts
- veteran

-
pupu scrie:Am modelul DH 3000 de vreo 2 ani , exista o diferenta la lansare dar nu semnificativ ,nu cred ca merita luata.
Numai bine...
intrebarea mea viza mai mult partea cu perucile pe de o parte si eventuale alte neajunsuri in utilizare fata de o muliineta cu tambur conventional. daca poti sa ne zici vreo 2 cuvinte la capitolul asta as aprecia gestul.
-
pupu
- veteran

Nu, nu am facut niciodata peruci cu ea , constructiv e ceva mediu ,cam ca o Daiwa samurai sa zic.
Numai bine...
-
SF
- veteran

Asta ar face un combo perfect cu inelele triunghiulare patentate de un destept ( cred ca era francez ) acum vreo cativa ani buni , firu in lanseu cu freca pe tot inelu ci doar in 3 puncte , nu stiu cum naiba de nu o rezistat inventia
Da stati linistit , ca in curand o sa apara buza tamburului retractabila , inaintea lanseului apesi cu degetu mic un buton si frecare zero absolut