Waders
Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori
Dom'le Rapala Man...cum te poti supara pe cineva aici, cand e atat de superb sa injuri pe altii pe forum si sa fii si tu injurat, amenintat, aproape ucis?
E o senzatie unica, eu am experimentat-o din plin...am facut pe toti astia mari idioti, apoi au venit ei si m-au facut si mai si, m-au si botezat (Gerula 2), si de revelion am facut pace cu toata lumea, ne-am pupat, am facut dragoste, si acum nu mai este dusmanie pe forum...incearca si tu. Si in incheiere un sfat prietenesc: Cand faci sex in grup, trebuie sa ai in vedere 2 aspecte importante; 1. Sa iei si tu parte din grup, 2. Sa-ti tii fundul lipit de perete 
- semlecangheorghe
- veteran

- STOP JOC!!! Exista un asemenea comportament pe forumuri???kuintautti scrie:... te-ai iexchivat de la a-ti cere scuze ...
Nu se pune!!! Rog juriul sa nu consemneze! Deci: pe forum toti au muschi! Nu isi cere nimeni scuze! Si daca nu face parte din regulament trebuie musai introdus amendamentul!
... mai, mai ...
a-ti cere scuze = excludere pe viata de pe forum! ... introdus intr-o baza de date si sa nu mai fii primit pe niciun forum de specialitate! Blasfemie!!!
- kuin tauti
- veteran

mda ! bag seama ca ai tras ceva invataminte participind la subiectu al cu boblere...shimano scrie:Dom'le Rapala Man...cum te poti supara pe cineva aici, cand e atat de superb sa injuri pe altii pe forum si sa fii si tu injurat, amenintat, aproape ucis?E o senzatie unica, eu am experimentat-o din plin...am facut pe toti astia mari idioti, apoi au venit ei si m-au facut si mai si, m-au si botezat (Gerula 2), si de revelion am facut pace cu toata lumea, ne-am pupat, am facut dragoste, si acum nu mai este dusmanie pe forum...incearca si tu. Si in incheiere un sfat prietenesc: Cand faci sex in grup, trebuie sa ai in vedere 2 aspecte importante; 1. Sa iei si tu parte din grup, 2. Sa-ti tii fundul lipit de perete
peace !
kuintautti scrie:...iexprimindute ca un virgin... ca deh ai senzatii noi... necunoscute pina acu... si culmea ... te si mira... dar esti si contrariat...adik ... te doare dar iti si place... nu ?
peace !
Cum te duci tu la esenta nu se duce nimeni...
Astept vremurile cand ne vom lauda cu pestii eliberati, nu cu cei prinsi...