Vreau pareri!

discutii despre lansete, mulinete, fire, naluci, etc. destinate pescuitului rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, tudor, Adelin, Sorin, Moderatori

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 10 Aug 2007, 09:31

draga maestre in ale arbitrajului Razvan,

dat fiind ca s-ar putea sa stiu (zic s-ar putea...) la cine o sa vii sa ti le faca, :lol: :lol: :lol: , eu iti recoand blancul de 7' care duce pana intr-o uncie (1 oz), cred ca e 705, e excelent (cu ala dau eu) :lol: , iar la bibi e bun ala 703 de 7'. eu pt bibi am un all star, tot de pana la 5/8. la ce bibi lovesc unde ma duc, pe ala mai mic de 703 il cam innoada...

daca ai intentia sa si VEZI ceva frumos, iti dau pe MP nr meu, sa vezi un all star de salau de 7' si ceva, un pic modificat, doar sa-l vezi... :lol: ..daca iti place, poate...negociem. asta daca vrei..

deci, te astept.

apropos, la VA ti-ai facut datoria si atat. n-am nimic cu tine.

stai calm ca al doilea av. nu-l mai vedeam, si stiu eu de ce... :lol:
stii jigurile alea <bullet head?>
cu alea "VANEZ' pe lac, atunci cand nu pescuiesc (adica nu papa dintzosul) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: cad victime o gramada de oameni si alte ... alea-alea.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ti-a pus cineva o vorba buna, ca nu ma bagam in seama altfel...
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 10 Aug 2007, 18:04

Multumesc de sfaturi la fel cum multumesc si celui care mi-a pus vorba buna!
Inca nu m-am hotarat ce o sa iau dar dupa ce le am in vana te sun si vb despre ele!

meas
veteran
veteran

Mesaj de meas » 12 Aug 2007, 12:28

rosu r. scrie:Inca nu m-am hotarat ce o sa iau dar dupa ce le am in vana te sun si vb despre ele!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
In "vana" le ai de cand te-ai gandit la ele;gandul e precursorul materializarii.
Stai sa vezi cand le ai in "mana" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cine-i harnic si munceste taie-n Delta stuf........si dimineata e primul la pescuit!!

Scrie răspuns